Hora_Faza Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam! Mam taki problem: Kupiłem karte graficzna na geldzie kumputerowej (MSI GeForce4 Ti4200 128 ram), sprawdzili oni a miejscu wszystko ok. Przyjechalem do domu i pogralem sobie ok 3 dni i pozniej podczas przegladanai stron nagle zrypal sie wyswietlany obraz :( powiedziedzieli ze siadly pamieci ale po ok 2 tygodniach z ciekawosci ja podlaczylem i okazalo sie ze dziala :) ale tylko przez 2 dni bo znowu obraz si skaszanil a w biosie znikaja literki ale po tym raz udalo mi sie uruchomic karte i bylo ok ale po resecie kompa znowu to samo :( komp jak w opisie + do tego zjeeb... megabaj i ggowno warte 350W pomozcie plz cyz cos da sie zrobic i czy ta karta jest jeszcze cos warta??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 albo zasilacz (wieeeeelce prawdopodobne) albo karta sie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ale po wymianie zasilki powinno byc dobrze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Tego to nikt nie wie... nawet ja.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOK@ss Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Stary mam ten sam problem. Wrzuciłem sobie ALbartrona GF4TI 4680[4200] 128/128 i po odpaleniu na ekranie pionowe paski - jakby ram przegrzany. Wchodze w BIOS i schodze z prockiem do 10x100 - nie resetuje sie przynajmniej. Sprawdzałem kompa na Chiefrecu 1136H 360W i zero problemu, procek poleciał na 230x10 i nie wyświetliło żadnego przekłamania ani obyło sie bez resetów. Zamówiłem sobie ChieftecaTeraz tylko czekać na zasiłke i można kompa grzać. Looknij sobie poniższe topici. pozdro. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104814 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 To fajnie jak to od zasilacz bedzie :) bo mam zamiar wymieniac tego co ty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...