Skocz do zawartości
Hora_Faza

GeForce4 Ti4200+problemy <<POMOCY>>

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problem:

Kupiłem karte graficzna na geldzie kumputerowej (MSI GeForce4 Ti4200 128 ram), sprawdzili oni a miejscu wszystko ok. Przyjechalem do domu i pogralem sobie ok 3 dni i pozniej podczas przegladanai stron nagle zrypal sie wyswietlany obraz :( powiedziedzieli ze siadly pamieci ale po ok 2 tygodniach z ciekawosci ja podlaczylem i okazalo sie ze dziala :) ale tylko przez 2 dni bo znowu obraz si skaszanil a w biosie znikaja literki ale po tym raz udalo mi sie uruchomic karte i bylo ok ale po resecie kompa znowu to samo :( komp jak w opisie + do tego zjeeb... megabaj i ggowno warte 350W pomozcie plz cyz cos da sie zrobic i czy ta karta jest jeszcze cos warta???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary mam ten sam problem. Wrzuciłem sobie ALbartrona GF4TI 4680[4200] 128/128 i po odpaleniu na ekranie pionowe paski - jakby ram przegrzany. Wchodze w BIOS i schodze z prockiem do 10x100 - nie resetuje sie przynajmniej. Sprawdzałem kompa na Chiefrecu 1136H 360W i zero problemu, procek poleciał na 230x10 i nie wyświetliło żadnego przekłamania ani obyło sie bez resetów. Zamówiłem sobie ChieftecaTeraz tylko czekać na zasiłke i można kompa grzać. Looknij sobie poniższe topici. pozdro.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104814

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104811

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi