dszywala Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Heja.Temat pewnie wałkowany ale prosze o pomoc :roll: Musze nabyc jakąś praktyczną i dość Tania obudowę. Wygląd mnie nie interesuje, bo wogóle mi na nim nie zależy, postawiłem tylko na dobre odprowadzanie powietrza z wewnątrz,zalezy mi na dośc dużej przestrzeni wewnątrz(nie lubię się gnieść ale nie GIG TOWER) Obudowe będzie troszke zmodowana, tzn kilka wiatraków ale tylko w celu lepszego chłodzenia. Co możecie mi Polecić? Oczywiście jeżeli będzie tania+wszystkie wyżej wymienione warunki a przy tym łądne to jeszcze lepiej.. :D Dzieki za pomoc z góry pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 to juz sie nie chce 4 liter ruszyc przejsc do kilku sklepow i zobaczyc co za ile maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 TRACER CORAL BLACK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 plastikowy kubeł na śmieci z mnóstwem otworków. Taniej się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 To z kubłem to o tracerze? ;P Polecam to:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37378200 Ciekawa konstrukjca, ta część do której jest mocowana płyta główna po prostu się odpina, napędy na sankach i przedewszystkim solidna, stabilna konstrukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 a moze czas odnalezc w sobie Adama Słodowego?? pomysl pomierz i wykonaj ja sam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...