Khunu Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Hej! Mam drobne pytanko. Mój procek chodzi sobie dobrze na 1800+, ale na fsb 150 (1900+) wywala się z windy. Ale jak jest chłodniej to dzieła bez problemu. Wiem, że nie jest to sprawa temperatury procka. Myślałem dotąd, że to wina za małego napięcia, ale teraz wszystko chodzi bez problemu, czyli raczej temp, ale czego? Czipzetu, pamięci? Nie piszcie, że chcę nie wiadomo czego od mojego athlona, ja tylko pytam co zrobić, by mojego proca podkręcić jeszcze więcej, a to jest chyba pozytywna postawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja bym stawial na cos innego. Przy FSB 150 masz duzo przetaktowane PCI i AGP moze ktorys komponent kompa przy tym nie wyrabiac. Przesiadlem sie dzisiaj na plyte na DDR i wczesniej moj TB nie chcial chodzic na FSB 103 a teraz smiga na 140 8) Jezeli mialbym juz na cos stawiac to na chipset. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...