kingcin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 potrzebuje czegos takiego: Lub chociaz takiego: Czy ktoś wie gdzie w Polsce lub ew. w Niemczech można kupić cos takiego jak na to patrzę, to wydaje mi się ze zrobienie czegoś takiego samemu, jak ktoś zna się n lutowaniu nie jest trudne, więc jeżeli ktoś umie dobrze lutować, i chcę zarobić trochę $ także proszę o kontakt (mogę dostarczyć slot PCI taśmy (takie jak do FDD do przedłużenia) i jakąś kartę na pci np. sieciówkę która po obcięciu będzie idealna jako początek ) Pozdrawiam PS oczywiscie nie musi to byc takie ładne, wazne zeby działało (funkcja jest chba oczywist- grafa blokuje mi jednoo z 3 PCI [micro ATX]któr jest mi bardzo potrzebne ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 jak choć minimalnie zmienisz długości linii PCI,pojawiśię desynchronizacja danych, oraz błędy w funkcjonowaniu(chodzi o lutowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 piszesz o lutowaniu, a przeciez te przedłuzenie do których dałem fotki nie mają nawet kondensatorka, a jakos działają, i to w serwerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 z długością to nie ma problemów 15-20 cm problem w tym ze nie znam zbytnio zadnego dobrego elektronika, ale jak na forum jest ktoś z wawy kto czuł by się na siłach proszę o kontakt Kingcin@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...