NemesisPreda Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Powiedz ci mi jak wymienić wiatrak w komputerze na procesorze. mam P4 Płyta g. Abit is-7 i mam witrak intela i chce wymienic na http://www.cooling.pl/product_info.php?man...products_id=393 POMOCY! ok to tak naciskam na ten wiatrak intela za te lopatki i wyskakuje chyba nie? i co mam wziać zwykła szmatke i wytrzec od starej pasty? czy co? i jak rozgromadzic druga paste na nowy wiatrak czy to na procesor czy na wiatrak i jak to zrobic. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THX EVIBADI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreq Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Starą pastę usuwasz szmatką, potem przemyj procek i podstawę radiatora acetonem. paste nakładasz na procek i rozprowadzasz równomiernie na całej powierzchni styku z radiatorem. Nie może jej być za dużo, ani za mało. Przed założeniem radiatora wetrzyj trochę pasty w podstawę radiatora i dokładnie wytrzyj suchą szmatką - wypełni to pastą drobne nierówności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NemesisPreda Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 HEHEHE! THX ZA TO! to dla mnie dużo znaczy! a moze ktos mi powie jak sciognoc i nałozyc wiatrak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...