Proofit Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Witam. Dzisiaj zakupiłem LG GSA H44N ;) Miał już ktos taką nagrywarke? Jak sie sprrzwdza? Ja bede wstanie cos o niej napisac nie prędzej niż za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 O takie rzeczy to chyba lepiej pytać przed zakupem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Dawno tu nikogo nie było :) . Potrzebuję porady co do nagrywarki DVD, bo kompletnie nie mam pojęcia jakie modele teraz są warte uwagi (do 120 zł), jakieś propozycje :) ? Edytowane 2 Listopada 2007 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam. Ma ktoś z was Pioneera DVR-212 i płytę główną AS-Rock Dual-sata2? Jeśli tak, to czy u was ta nagrywarka też zacina komputer po włożeniu czystej płytki? Dodam, że ten problem nie występuje na dwóch innych komputerach. PS. Czy Samsung DVD+/-RW SH-S203B będzie dobrym wyborem, jeżeli głównie zależy mi na ciszy i na odczycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Samsung będzie dobry. Sparwdź w biosie czy Pioneer jest w trybie DMA. Jak jest np w PIO to zmień na DMA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam A jesli chodzi o interfejs Ata to ktora polecacie, ktora bedzie najlepszym wyborem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Jasne :lol:. Tym bardziej, że dużo osób dało się naciąć i kupiło Pioneera DVR-112/212 a tu taka kaszana, za przeproszeniem, że głowa mała. Zobaczymy na co mi wymienią, ale jestem zażenowany, bo jak widać, taka sytuacja nie tylko spotkała mnie. Nie ma co bronić producenta, puścił bubel - niech wymienia na nowy ;).mam Pioneera 212 odkąd tylko pojawił sie w Polsce, niestety padł po czasie zapis/odczyt CD, ale na gwarancji mi go naprawiono w Alstorze i wszystko potem śmigało super jednak sprzedałem bo mnie wnerwiało ze napęd był już grzebany :) kupiłem nową sztukę i jak narazie spisuje sie rewelacyjnie jest z sierpnia 2007 tamta pierwsza była ze stycznia 2007 wiec pewnie te pierwsze modele były jakies wadliwe i padała optyka cd, do tej pory wypaliłem sporo płytek cd i sie trzyma, mam nadzieje ze tak już zostanie Co do płyt DVD nigdy nic mi nie popsuł przy nagrywaniu zarówno dvd+/-r czy dvd+r dl, zawsze płytki wypalone wyśmienicie, nagrywam głownie same Verbatimy. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArmaQ Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 A jak z nagrywarkami LG? Mam zamiar sprawić sobie jakąś po świętach tylko wszystkie to ATAPI i nie wiem czy pójdą na ATA :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 A jak z nagrywarkami LG? Mam zamiar sprawić sobie jakąś po świętach tylko wszystkie to ATAPI i nie wiem czy pójdą na ATA :/ pójdą ATAPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...