Skocz do zawartości
pitrak

GeForce 6800 TDH128

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam problem i to prawdopodobnie wina samej karty , objawy są następujące .Podczas instalacji sterowników nie instalują się w prawidłowy sposób tylko trzeba kombinować. A jak już się zainstaluje to podzcas każdego ponownego uruchomienia otrzymuje ekran o rozmiarach 640x480 a kolorystyce 4bit. Co jest nie tak ?, może już ktoś mniał taki problem . Pomocy

P.S.I jeszcze jedno POTOKÓW w tej karcie nie da się odblokować , lecz za to da się ją podkręcić choć nie za bardzo. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki najnowsze stery dały wynik pozytywny ,ale nie na długo .Po ponownym uruchomieniu kompa(np. na drugi dzień) to ponownie rozdzielczość jest 800x600 i kolory 4bit. I ponownie trzeba wczytywać sterowniki.Ciekawym objawem jest to ,że jak odinstaluje sterowniki to system sam ustawia rozdzielczość 1024x768 i kolor32bit.I w tym jest problem ,zaczynam myśleć czy aby to nie wina dysku twardego . Panowie co o tym myślicie, ja tak naprawdę to wyczerpałem prawie wszystkie swoje pomysły.Ale muszę się pochwalić ,że osiągam na tej karcie w 3Dmark-u2003 8847 pumktów i jestem heppy z tego powodu , tylko żeby działał od samego początku sprawnie a nie po paru uruchamianiach. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi