van_graaham Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Mam juz dosc stary sprzet bo p3 866 i gf2gts.Chodzi jednak o to ze w 3dmarku 2000 mam wynik 6100 czyli tak jak kiedys.Niemniej kiedys przy takim wyniku w 3d marku takie gry jak UT czy RTCW nie skakaly mi .Teraz jednakze cos sie zaczelo dziac i mimo duzego wyniku w 3d marku to UT nagle zaczal przycinac.Co sie moze dziac? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Mam juz dosc stary sprzet bo p3 866 i gf2gts.Chodzi jednak o to ze w 3dmarku 2000 mam wynik 6100 czyli tak jak kiedys.Niemniej kiedys przy takim wyniku w 3d marku takie gry jak UT czy RTCW nie skakaly mi .Teraz jednakze cos sie zaczelo dziac i mimo duzego wyniku w 3d marku to UT nagle zaczal przycinac.Co sie moze dziac? Pozdrawiam. Nie wiem czy ci pomogę. Ale jeśli miasz takie coś, że w czasie poruszania kursorem widać jakby kursor przeskakiwał albo nawet samochynnie się poruszał bez twojej ingerencji to jest to wina procesora miałem kiedys na starym kompie podobny efekt. musialem zmniejszyc paste pod radiatorem i bylo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a może sterowniki :?: jakie masz ? Nie wiem czy ci pomogę. Ale jeśli miasz takie coś, że w czasie poruszania kursorem widać jakby kursor przeskakiwał albo nawet samochynnie się poruszał bez twojej ingerencji to jest to wina procesora miałem kiedys na starym kompie podobny efekt. musialem zmniejszyc paste pod radiatorem i bylo ok. co ma piernik do wiatraka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zdefragmentuj dysk, sprawdź czy nic zbędnego nie chodzi w tle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...