Nessosin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam, Jestem nowym uzytkownikiem na tym forum, a zarazem poczatkujacym w kwestii przetaktowywania. Dlatego tez mam kilka pytan: 1) Czy ktos moze probowal przetaktowywac karte podobna do mojej., a jesli tak to jakie uzyskiwal wyniki? 2) Jak mozna sprawdzic czas dostepu do pamieci na karcie? 3) Czy warto korzystac z programow typu V-Tuner(dodanych wraz z sprzetem) czy tez lepiej skorzystac z Riva Tuner, Powerstrip czy tez A-Tuner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam, Jestem nowym uzytkownikiem na tym forum, a zarazem poczatkujacym w kwestii przetaktowywania. Dlatego tez mam kilka pytan: 1) Czy ktos moze probowal przetaktowywac karte podobna do mojej., a jesli tak to jakie uzyskiwal wyniki? 2) Jak mozna sprawdzic czas dostepu do pamieci na karcie? 3) Czy warto korzystac z programow typu V-Tuner(dodanych wraz z sprzetem) czy tez lepiej skorzystac z Riva Tuner, Powerstrip czy tez A-Tuner? Zaraz włożę ta karte do slotu PCI-E i ci powiem :) ale na wyniki penwie będziesz musiał poczekać tak do późnej nocki ale zdam dokładną relacje z jej podkręcania - mam nadzieję, że ci pomogę :) A tak teraz patrzę, ale Ty masz 256 MB na karcie. więc pewnie masz gorsze pamiątki niż ja mam. Ale i tak cos postaram sie powalczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessosin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...