templariusz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam. W moim Radeonie Sapphire 9600 Pro mam wyjście s-video. Chciałbym sobie podłączyć kompa z telewizorem, jednak mój telewizor ma tylko wejście antenowe ( nie ma wejścia chinch, s-video czy euro). W dodatku mam zepsuty magnetowid, który ma wejście chinch. Tak więc mam pytanie: czy są jakieś przejściówki z s-video na wejscie antenowe ( zwykłe ) lub jakieś konwentery. Jeżeli ktoś miał pdobny problem to prosze o pomoc, dodam jeszcze że taki konwenter moge zrobić sam tylko żeby mi ktos dał jakiegoś linka, byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki i sorry jeżeli nie na temat pisze w tym dziale forum. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
templariusz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Witam Dzięki Excray. Najpierw spróbuje z telewizorem ( nie ma dużo roboty ). Jak sie nie uda to kupie modulator. Mam jeszcze tylko jedno pytanie: jak dlugi moze byc maksymalnie kabel od kompa do telewizora zeby nie bylo zadnych zaklocen, tak zebym nie potrzebowal jakiegos wzmacniacza?. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_K-1 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam Dzięki Excray. Najpierw spróbuje z telewizorem ( nie ma dużo roboty ). Jak sie nie uda to kupie modulator. Mam jeszcze tylko jedno pytanie: jak dlugi moze byc maksymalnie kabel od kompa do telewizora zeby nie bylo zadnych zaklocen, tak zebym nie potrzebowal jakiegos wzmacniacza?. Pzdr. No cóż Gainward na przykład zaleca stosowanie kabla o dł. do 1,5m (dla gf 4), z radkami jest chyba podobnie. U mnie na gf 4 ti było ok. do ok. 3m, na kablu 10m jest trochę zakłóceń, ale filmy da się oglądać ... (przy wsparciu tv tool'a) ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...