Zuczeq Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 mam zestaw glosnikow 5.1 i niedawno spalil mi sie zasilacz. kupilem nowy, inny ale o podobnych parametrach. Podobnych bo mocniejszy, ma wiecej amperow, napiecie jest takie samo. Ale na nowym zasilaczu wiekszosc glosnikow (oprocz przednich) piszczy! buczy! nie wiem jak to nazwac. ale jest to denerwujace. na innym pozyczonym slabszym zasilaczu nie piszcza, ale zasilacz nie wyrabia i sie po paru minutach wylacza. Czy ktos wie czym to piszczenie moze byc spowodowane?? pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuczeq Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 hmm ktorych kondensatorow?:> a z kompem jest wszystko w porzadku, nie wiem skad taki pomysl? komp nie ma tu nic do rzeczy:] moge glosniki podlaczyc osobno, bez kompa i nadal piszcza, a nie powinny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuczeq Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 nie rozumiemy sie:] kto powiedzial ze zmienilem zasilacz od komputera?? glosniki sa zasilane oddzielnym zasilaczem, to zestaw 5.1, ma wieksze zapotrzebowanie, nie korzysta z zasilacza komputerowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...