pronatello Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 mam odtwarzacz dvd i nagrywarke dvd. chce na czysta plytke nagrac film z napisami i nie wiem jak i program moze mi w tym pomoc. moj odtwarzacz nie przyjmuje filmoow vcd i divix. ratujcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Sprawdz może programem WinAvi i FFdshowa(ten do napisów) i podobno można za pomocą tych programów przerabiać na format DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Przekonwertuj DivX :)/Xvid na DVD. Ja polecam do tego AVI2SVCD + enkoder CCE (płatny). Czas konwersji zależy od szybkości procka - u mnie 3 przebiegi robi prawie 3,5h, ale warto :D --EDIT-- To się może przydać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronatello Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 dzieki wieliike ale i tak na razie nie wiem jak to zrobic.przydalby sie polski konwerer typu zaladuj plik - konwertuj ok. ale wiem ze to takie latwe nie bedzie moze mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jeszcze mi sie przypomniała taka strona http://www.cobraverde.net/Porady/divx2dvd.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...