opolin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Problem jak w temacie, mam przenosny odtwarzacz cd (discman) (odtwarza mp3) ale to nie jest wazne, w radiu samochodym na panelu mam wejscie "cd in" i wydaje mi sie ze mozna do tego cos z zewnatrz podlaczyc np.wlasnie discmana. ale nie wiem jak.pomozcie,jakie kable itd. NIE PISAC takiego TYPU WYPOWIEDZI:" kup sobie radio samochodowe z mp3 i po problemie..." PROSZE O POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Najprawdopodobniej to cd-in jest w postaci tzw. malego jacka (tak samo jak gniazdo sluchawkowe w discmanie) wiec potrzebujesz przewod z malym jackiem z obu stron. Podlaczasz urzadzenia i w zaleznosci od radia albo samo wykryje podlaczenie discmena i Cie na niego przelaczy (tak bylo kiedys w moim starym radyjku), albo musisz sam zmienic zrodlo dzwieku (nie wiem jakie Ty masz radyjko wiec tu nie pomoge-przypuszczam ze bedzie to jakis widoczny przycisk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Radio jest firmy Daewoo i raczej nie widzialem zadnego przycisku do przelaczenia pomiedzy urzadzeniami , to chyba wykryje samo...a ten kabel bedzie w media markt ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Kabel bedzie w Media ale troche drogi jak sądze. Taniej dostaniesz w elektronicznym. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ok dziekuje za rade.Jutro moze juz bede mial kabel.napisze jak bedzie dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 sa jeszcze bajery w stylu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37009391 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Kabel kupilem i dziala, nie wiem rowniez dlaczego polepszyl sie dzwiek i wydajnosc glosnikow ale to jest wielki plus.Dziekuje jeszcze raz za pomoc..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...