mArrAtoN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Darmowe zaproszenia: http://www.bytetest.com/ Rejestracja bez zaproszenia: https://www.google.com/accounts/NewAccount Logowanie: https://www.google.com/accounts/ServiceLogi...3Dhtml%26zy%3Dl by fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dla mnie dziwne np. jest to, ze jak załączasz plik to nie ma tam czegos takiego jak "załącz" - jest samo wybierz. Dopiero jak dasz wyślij, to zaczyna ściagac plik. Niby nic, a jednak mnie to irytuje. Ps. Jaka jest max. wielkosc załacznika w gmail? 1614198[/snapback] 10 MB - ale pamiętaj że plik który na dysku zajmuje np 6 MB w poczcie zajmuje nawet 8 MB ( kodowany w base64 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ja zaproszenie juz mam ale chyba szybko przestane korzystac. Moze jestem w bledzie ale : 1)dlaczego nie moge uzywac ksiazki adresowej jak forwarduje maila??owszem jest tam autouzupelnianie ale kur...jak chce wyslac do wiecej niz 1 osoby albo do kogos kogo maila nie pamietam to sobi eto mozna wsadzic. Czy jest jakis sposob zeby zrobic tak jak np zrobili w o2. 2)Czemu jak forwarduje maila attachmenty sie nie przesylaja tylko sam text?? Moze gdzies cos trzeba zaznaczyc czy co ? Jesli nie da sie nic zrobic z tymi 2 punktami to mam gdzies taki mail , jak dla mnie jest bezuzyteczny , bo co ja mam kur...nosic prz sobie ksiazke z adresami i za kazdym razem jak chce przeslac plik to go sciagac na dysk i uploadowac jeszcze raz?????? blllleee to juz wole o2 i 3dniowe wysylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 killua: mi sie zalaczniki forwarduja razem z mailami, wiec napewno da sie tak zrobic, moze cos odznaczyles ? A co do ksiazki to chyba nic z tego... rzeczywiscie kicha. Nie korzystam juz z gmaila od jakiegos czasu ale wczesniej tego nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ej, a można mieć więcej niż jedno konto na gmail ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ej, a można mieć więcej niż jedno konto na gmail ? :) 1685253[/snapback] Mozna, a czmu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Chyb a zostane przy odwa ;p (o2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Panowie ja w innej kwestii...Od wczoraj mam dziwny problem i w outlooku, nie chce mi sciagac poczty z gmail :/ Zalozylem nawet jeszcze raz konto (w outlooku) wg wskazowek na stronie i dalej to samo :/ Oto blad: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop.gmail.com', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mam tak samo :/ Do poczty można się dostać tylko przez stronę www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mam tak samo :/ Do poczty można się dostać tylko przez stronę www. 1726713[/snapback] To jakies chwilowe problemy? czy tak juz zostanie na stale ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Carbuncle, poszło :). szogo, ja nie mam żadnych problemów, Thunderbird odczytuje pocztę tak jak powinien, a nawet wydaje się, jakby działała szybciej :). Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Panowie ja w innej kwestii...Od wczoraj mam dziwny problem i w outlooku, nie chce mi sciagac poczty z gmail :/ Zalozylem nawet jeszcze raz konto (w outlooku) wg wskazowek na stronie i dalej to samo :/ 1725131[/snapback] Mam to samo tylko błąd że upłynął czas oczekiwania na połączenia się z pop.gmai.com. Korzystam z Mozilla Thunderbird 1.07 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mam to samo tylko błąd że upłynął czas oczekiwania na połączenia się z pop.gmai.com. Korzystam z Mozilla Thunderbird 1.07 :blink: 1727731[/snapback] Ja mam to samo. OE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Biorac pod uwage że widzę jakieś 6 raportów z dzisiaj w OE to raczej z gmailem problemów zadnych nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Czy gmail ma FTP???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A ja dalej problem mam, uruchamiam OE, wpisuje hasło, zdycha na 'Trwa łączenie' .. Chwile potem wywala błąd "Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop.gmail.com', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Sprawdź ustawienia serwerów pop i smtp. Powinny byc takie jak w tym topiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Sprawdź ustawienia serwerów pop i smtp. Powinny byc takie jak w tym topiku. Dokładnie takie mam, podczas łączenia w Thunderbirdzie wyskakuje błąd : "Wystąpił błąd związany z serwerem pocztowym POP3. Odpowiedź serwera poczty pop.googlemail.com :" [ treści błędu nie ma :blink: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mi przez Outlooka wszysko chodzi pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Co do mojego problemu z GMAILem w outlooku i w thunderbirdzie - tam nadal dostęp do skrzynki jest dla mnie nie możliwy. Jedynym wyjściem okazała się wtyczka Gmail Manager do Firefoxa ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ale się wzyscy na te Zaproszenia rzucili :rolleyes: Używałem kiedyś GMail. Był wygodny i szybki, choć nie obyło się bez kilku wpadek. Teraz od kilku miesięcy mam konto w domenie @yahoo.pl Duża szybkość, wygoda, Spolszczona pomoc. Jak masz jakiś problem to pisesz i na drugi dzień ci odpisują. Jestem pod wrażeniem :lol2: mam wrażenie, że ludzie chcą tylko zaszpanować dużą pojemnością konta i tyle. Bo po co komuś konto 3GB?? Raczej nikt tego nie wykorzysta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ale się wzyscy na te Zaproszenia rzucili :rolleyes: Używałem kiedyś GMail. Był wygodny i szybki, choć nie obyło się bez kilku wpadek. Teraz od kilku miesięcy mam konto w domenie @yahoo.pl Duża szybkość, wygoda, Spolszczona pomoc. Jak masz jakiś problem to pisesz i na drugi dzień ci odpisują. Jestem pod wrażeniem :lol2: mam wrażenie, że ludzie chcą tylko zaszpanować dużą pojemnością konta i tyle. Bo po co komuś konto 3GB?? Raczej nikt tego nie wykorzysta....Mam oba konta i bardziej podoba mi się interfejs Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja jestem zadowolony z Gmaila. Mam już go od prawie roku i nie miałem z nim problemów. Pomoc też jest w PL. Sporo ciekawych rozwiązań, szybkość i pojemność nic dodac nic ująć. 100 zaproszeń mam !! chce ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Dzisiaj przez przypadek natrafiłem na tą stronke i sam złozyłem sobie nowe konto :blink: Edytowane 27 Grudnia 2005 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tu macie zaproszenia : http://www.bytetest.com/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
closer Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 dzieki, ale niestety nie dziala :( Po wpisaniu wszystkich danych i zaakceptowaniu wyskoczylo mi takie cos: Przykro nam. To zaproszenie nie jest poprawne. Sprawdzamy zaproszenia aby chroni naszych uytkownik zapobiec naduyciom. Jeeli chcesz posiada konto Gmail moesz to osign dziki telefonii komwej. Kliknij tu aby si zapisa (tylko na terenie USA). W innym wypadku popro przyjaciy wysali Tobie bezporednio zaproszenie. Konto teoretycznie istnieje, ale nie moge sie na nie zalogowac :-| Link, z kto korzystasz, aby utworzy konto Gmail by juz raz uyty do stworzenia konta .....@gmail.com. Nie moe on zosta uyty ponownie. Aby stworzy nowe konto Gmail, potrzebny bedzie nowy link. Przepraszamy za niedogodno. Jeli ju masz konto Gmail, wejd na http://mail.google.com by si zalogowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wy tutaj tak prosicie o te zaproszenia,a przecierz można załozyc samemu :lol2: https://www.google.com/accounts/NewAccount Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam ten sam problem co closer. Błąd zaproszenia. Ehh masakra. To konto goggle a nie gmail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam ten sam problem co closer. Błąd zaproszenia. Ehh masakra. A zobacz teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czy ktoś tez ma problemy z wysyłaniem załączników (takich od ok 200kB, bo mniejsze wysyłaja sie bez problemu) spod opery? Dodam, że spow www jest ok. z innymi kontami mailowymi problemu nie ma, tylko cos z gmailem nie chce i działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...