dadziuk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja z gmaila wysylałem pliki 8MB tylko że przez firefox'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyczaq Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Fajnie - jeśli ktoś psize do mnie PM-kę żeby mu wysłać zaproszenie, to moze by ąłskawie podawał adres e mail? Co ja jakieś medium jestem? Że mam z mózgów waszych odczytywać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 czegos tu nie rozumiem wyslalem sobie przy pomocy tego linku zaproszenie kliklem w lin zalacznika, weszlem na swoje konto no i co dalej, jak mam ustawic swoj nowy adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jak ktos ma wolne zaprosznie moglby je przeslac na rorschach@vp.pl :), Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 http://mail.google.com/mail/help/intl/pl/about.html jak by ktos mi nie wierzyl to na oficjalnej stronie gmaila, punkt 2 faq nadal nic nie pisze o darmowym dostepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mam bardzo duzo zaproszeń do gmail. Kto jest zainteresowany niech pisze na xarlith@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jak ktoś ma to poproszę na wojteksidoruk@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ...mam sporo wolnych zaproszeń, ślijcie adres swojego mejla na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A może byś tak poczytał kilka ostatnich postów :evil: ?! W tym linku NIE MA OPCJI bezpłatnego (czyt. bez zaproszenia) zakładania kota gmail! Wiem bo sam sprawdzałem! Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć?! PS Zostaly mi jeszcze ze dwa zaproszenia. jak cos to PW :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no i znowu mi na wallę nie doszedł email, ma ktoś zaproszenie na gmail bo inne serwisy mają problemy z dochodzeniem niektórych maili (na przykład jak się rejestruję na jakiejś stronie) a zarejestrować bez zaproszenia nie mogę siębo jakaś weryfikacja adresu jest i nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 No, i Futureeman dostał ostatnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 wysłane :] Jezeli mozna: rowniez prosze o zaproszenie na ecuadoo@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 poszło... P.S zaraz pewnie dostane procenty za spam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybershadows Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 też mógł bym prosić ?? cybershadows@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azereus Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mógłbym prosić o zaproszenie na uzi666@iv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Poszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybershadows Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 poszło Big thnx :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Panowie mam taki oto problem: "Ojej... nieprawidłowy link! Wystąpił błąd związany z linkiem. Możesz spróbować raz jeszcze, kopiując cały link i wklejając go do paska adresu przeglądarki. Jeśli to nie poskutkuje, a nadal chciałbyś zarejestrować konto Gmail, będziesz potrzebował nowy link do stworzenia konta. Przepraszamy za niedogodności. Jeśli masz już konto Gmail, przejdź na stronę http://mail.google.com, aby się zalogować." Niestety skopiowanie linku do innej przegladarki nie pomaga. :( Wie ktos moze w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 wysłać Ci zaproszenie jeszcze raz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Panowie mam taki oto problem: "Ojej... nieprawidłowy link! Wystąpił błąd związany z linkiem. Możesz spróbować raz jeszcze, kopiując cały link i wklejając go do paska adresu przeglądarki. Jeśli to nie poskutkuje, a nadal chciałbyś zarejestrować konto Gmail, będziesz potrzebował nowy link do stworzenia konta. Przepraszamy za niedogodności. Jeśli masz już konto Gmail, przejdź na stronę http://mail.google.com, aby się zalogować." Niestety skopiowanie linku do innej przegladarki nie pomaga. :( Wie ktos moze w czym problem ? Też takie coś miałem, skopiuj linka (np do gg-sam do siebie ;]) i wejdź w niego, powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) wysłać Ci zaproszenie jeszcze raz?? Jezeli mozesz to prosze. EDIT: Grzechu zaraz sprawdze - byc moze pomoze ;) EDIT2: Nie pomoglo - :| Hmm moze zaproszenie juz nie dzialaja ? Ale powinny, gdyz nadal trzeba je dostac aby zalozyc e-maila. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 wysłane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Linki do rejestracji (zaproszenia) maja taką postać: http s://mail.google.com/mail/a-3280a8d436-ce73d1cd83-79aa7336e0 natomiast po przejściu przez pocztę O2 (onetu, interii ...) wyglądają tak: http s://mail.google.com/mail/a-3280a8d436-ce73d1cd83-79aa7336e0%20%20%20Gdy .... czyli nie mają prawa działać ;) [edit] Ten powinien działać: http://mail.google.com/mail/a-3576b5f69c-1...71dd-d545491467 Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez ZgredeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jakby ktoś chciał zaproszenie to zgłaszajacie się na pw mam 100 do oddania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jak co to do mnie na PW też zapraszam mam 100 zaproszeń do wysłania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja zaproszenie juz mam ale chyba szybko przestane korzystac. Moze jestem w bledzie ale : 1)dlaczego nie moge uzywac ksiazki adresowej jak forwarduje maila??owszem jest tam autouzupelnianie ale kur...jak chce wyslac do wiecej niz 1 osoby albo do kogos kogo maila nie pamietam to sobi eto mozna wsadzic. Czy jest jakis sposob zeby zrobic tak jak np zrobili w o2. 2)Czemu jak forwarduje maila attachmenty sie nie przesylaja tylko sam text?? Moze gdzies cos trzeba zaznaczyc czy co ? Jesli nie da sie nic zrobic z tymi 2 punktami to mam gdzies taki mail , jak dla mnie jest bezuzyteczny , bo co ja mam kur...nosic prz sobie ksiazke z adresami i za kazdym razem jak chce przeslac plik to go sciagac na dysk i uploadowac jeszcze raz?????? blllleee to juz wole o2 i 3dniowe wysylki pewnie używasz opery? :) gmail nie działa w niej najlepiej ;) pozdr. ps. spróbuj w firefoxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Co jakiś czas ktoś chce mnie obdarować zaproszeniem na gmail. Mam juz kilka sprawdzonych kont. Co w nim tak rewelacyjnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Co jakiś czas ktoś chce mnie obdarować zaproszeniem na gmail. Mam juz kilka sprawdzonych kont. Co w nim tak rewelacyjnego ? brak reklam , miejsce , brak wiekszych problemow z dzialaniem - uzywam gmaila glownie do przechowywania backupow ;) btw, jest juz temat o gmailu. zaraz cie moderatorzy pogonia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 wp ma większa pojemność ale nie dorasta gmail do pięt <_< jest do niego sporo stufu typu specjalny program do wgrywania zdjęć czy wirtualny dysk.Szkoda że gmail nie może robić za serwer :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...