daniel89 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dzięki! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Nie rzucam się do Ciebie chyba mnie źle zrozumiałeś ale ten temat miał kiedyś 60 stron :) więc lepiej tutaj tego drugi raz nie tworzyć w stylu: - Poproszę .... + Wysłane - Dzięki i tak do nieskończoności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam Zauważyłem link na stronie google.pl "Wypróbuj Gmaila (BETA)." Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Odgrzebię temat. Od niedawna gmail dostępny jest także przez IMAP. Wygooglowałem, że IMAP jest bardzo przydatny gdy kilka osób, z różnych komputerów używa jednej skrzynki. Czy dla pojedynczego użytkownika, korzystającego z poczty w 99% w domu przez Thunderbirda, IMAP oznacza coś godnego uwagi? Nie miałem nigdy przyjemności korzystać z poczty w ten sposób, stąd moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oczywiscie, super sprawa. Szkoda ze home.pl nie ma IMAP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Cmx, to już masz powód, do przesiadki na gmail. ;] Napisz coś więcej, czemu "super sprawa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Korzystam z gmail ale o tym to nic nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Cmx, to już masz powód, do przesiadki na gmail. ;] Napisz coś więcej, czemu "super sprawa". IMAP (Internet Message Access Protocol) to internetowy protokół pocztowy zaprojektowany jako następca POP3. W przeciwieństwie do POP3, który umożliwia jedynie pobieranie i kasowanie poczty, IMAP pozwala na zarządzanie wieloma folderami pocztowymi oraz pobieranie i operowanie na listach znajdujących się na zdalnym serwerze. IMAP pozwala na ściągnięcie nagłówków wiadomości i wybranie, które z wiadomości chcemy ściągnąć na komputer lokalny. Pozwala na wykonywanie wielu operacji, zarządzanie folderami i wiadomościami. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Dzięki za skopiowanie wygooglowanej definicji. :] Każda z nich, opisuje właśnie te same zalety, przydatne przy obsłudze konta przez kilka osób. Stąd pytanie o przydatność protokołu IMAP dla pojedynczego użytkownika, korzystającego ze skrzynki w 99% w domu. Na to odpowiedzi nie udało mi się nigdzie znaleźć, liczyłem na konkretne opinie użytkowników. Edytowane 26 Października 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Czy ja dobrze kojarze, ze w IMAP poczta lezy caly czas na serwerze, i wszystkich operacji typu kasowanie, przenoszenie itp. dokonuje sie na serwerze (a nie na lokalnej skrzynce)? Jesli tak, to ten system ma jedna wade: nie ma netu = nie ma calej poczty, za wyjatkiem wiadomosci, ktore sobie zarchiwizujemy na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 http://lifehacker.com/software/geek-to-liv...ient-314574.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Nie wiem, dlaczego nie mogę włączyć IMAP w ustawieniach gmaila :-/ Po prostu nie ma tam takiej opcji, jest tylko POP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Bo IMAP bedzie wdrazany systemetycznie dla wszystkich kont gmaila, co nie statnie sie od razu. Jednak wczesniej czy pozniej wszystcy zostana nim obdarowani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...