860lacov Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Czy jest możliwa zmiana częstotliwości zegarów w biosie ww karty? Próbowałem wgrać zmodyfikowany bios, ale po restarcie kompa cały czas miałem te same wartości zegarów co wcześniej. Do modyfikacji biosu używałem bios editora a do falsh'owania nvfalsh'a Co mogłem zrobić źle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 co ten temat ma wspolnego z extremalnym podkrecaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Może z extremalnym wspólnego nic nie ma, ale gdzie miałem to umieścić ? Ten problemik w każdym razie już rozwiązałem, ale pojawił się kolejny, mianowicie czy da się wgrać bios ze zmienionymi wartościami procesora ? Pamięć mi się podkręcila, ale nistety procesor nie. p.s. Jeżeli ten post tak bardzo tu nie pasuje to proszę o jego przeniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...