jonzi Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Oczywiście carlsbergi i heinekeny są lepsze od jakichś voltów itp, ale nie są specjalnie lepsze od tyskiego, żywca itd, a droższe. Kupując kratę można poczuć różnicę w cenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zazwyczaj debowe, zywiec, tyskie. Od czasu do czasu jakis pilsnerek czy carlsberg, ale i tak debowe rzadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Warka Strong Żywiec Porter Franziskaner Bier Gingers :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 od kiedy dowiedziałem się że Warka Strong nie ma tylu koni co powinna :evil: przerzuciłem się na Żywiec. Za starych dobrych czasów była Perła i Jasne Pełne, ale tylko niepasteryzowane, to był napój bogów, czegoś lepszego w życiu nie piłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 od tego czytania co pikecie naszla mnie chęć na lekkie conieco 8) walnę sobie 2x Imperator zmieszany z prądem (spiryt) jak sie bawić to się bawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Debowe, Lechy oba, Zubr, Heineken, Calsberg, Redds, Volt, Tyskie, Kasztelan... zalezy na co jest hajs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 głównie Taterka ale Lech i Strong też lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 avantar :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 W domu tylko Tyskie, smakuje mi najbardziej z polskich piw, no i cena... ja kupuje po 2zl 8) W knajpie w ktorej co piatek chleje z kumplami przewaznie Lech (nie ma Tyskiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Glownie Debowe + Tyskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 od kiedy dowiedziałem się że Warka Strong nie ma tylu koni co powinna :evil: przerzuciłem się na Żywiec. skad wiesz, ze nie ma, i ile w takim razie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 jak dla mnie to tyszczak zeszedl na psy ... to nie jest to samo piwko co 5 lat temu a wtedy to tylko tyszczaka zasysałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 special czarny, tyskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Grolsch, Warka zwykła , Lech Okocim i Kasztelan to badziew ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 skad wiesz, ze nie ma, i ile w takim razie ma :)był raport bodajże federacji konsumenta, który opisywał zawartość alkoholu w piwach "mocnych". We wszystkich była ona niższa niż podawana, a w WS przekroczyła dopuszczalną tolerancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jak jest kasa to carlsberg/miller/zywiec jak nie ma to Gdańskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zywiec, warka, tyskie, krolewskie, belfast, reeds, jablonowo, okocim, dojlidy, haineken no i kilka innych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Tyskie, Żywiec, czasem Leszek... Pił ktoś Millera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 brok sambor, jak jestem u rodziców to browar łomża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Tyskie, Żywiec, czasem Leszek... Pił ktoś Millera? looknij moj post wyzej... :] Miller bardzo dobre piwko IMO tylko troche drogie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Polskie : 1 Żubr 2 Żywiec 3 Brok Sambor Zagraniczne: 1 BECK'S 2 Carlsberg 3 Coors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 na codzien Żubr; a od swieta wypije jakies inne (tyskie, lech, carslberg, heineken) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan72 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 pijcie , pijcie a potem zrobcie wyniki watrobowe ALT--powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Kiedyś obiło mi się o uszy, że żubr to to samo co specjal, ze zmienioną etykietką i nową kampanią reklamową. Czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nie pije z dwoch powodow 1. Za kazdym razem jak mialem schowanego browara ( 2x na rok) to stara wpadala do pokoju i go znajdywala ( wpadala do pokoju 2x do roku) 2. Teraz cwicze, jak bym pił to bym spadki miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 to jak ty żyjesz bez picia ile człowiek bez picia może wytrzymać 3 dni ??? :P:P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 trzeba rozcienczac od czasu do czasu krew ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 łostatnio sadze harnasie ma niezły wspołczynnik cena/jakosc (smak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 TT Tylko Tyskie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 pijcie , pijcie a potem zrobcie wyniki watrobowe ALT--powodzeniaale za to nerki zdrowe i czyściutkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...