radomek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Wszystkie :lol: ale najczesciej leszek rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Uwielbiam Kozlaka i Belfast'a. Natomiast w pubach praktycznie dowolne, to i tak woda z piwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Dortmunder albo WARKA STRONG(rullezzzz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Miller :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 1. tygrys łódzki 2. żubr 3. frater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Heineken Lech Królewskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Łódzkie mocne albo Warka strong (ale nie z puszki :twisted: ) wlasnie sobie pije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 - Heineken - Tyskie - Krolewskie tez moze byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Królewskie, królewskie i jeszcze czasem królewskie, wspieram warszawski browar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kiedyś Dębowe , teraz Lech Mocny :) Poza tym Żywiec - w końcu ....jednym słowem piwo ;) ( IMO najlepszy z piw "słabych") i jeszcze LECH zwykły( ostatnio coraz częściej), a od świeta Heineken - tylko takiego prawdziwego cieżko znaleźć :) , Carlsberga nie nawidzę ( nawet nie wiem czy dobrze napisałęm :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jako lokalny patriota -Specjal (rodzina pracuje w browarze elblaskim : D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 redds gingers heineken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanfantulipan Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 najczesciej Heineken,Staropramen, Frater, Warka Strong w pubie Beamish <jak jest> ,Heineken od czasu do czasu Red Erick, Corona, Fosters + <czasami eksperymentooje z rożnymi zagranicznymi piwami> Łomża w takiej smiesznej malej bootelce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jak by robili tylko goolmany też byli byście szczęśliwi... www.misiekhakier.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jak by robili tylko goolmany też byli byście szczęśliwi... www.misiekhakier.prv.pljak by robili tylko goolmany też byli byście szczęśliwi... www.misiekhakier.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 perła mocna, czerw warka, tyskie, czasami carlsberg i ostatnio lecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jest takie piwo Zwierzyniec B) ,polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 1. Żywiec 2.Heineken 3.Pilsner Urqell 4.Budweiser(czeski) 5.Zloty Bażant 6.Staropramen Rok temu przestałem pic leszka bo zszedł na psy. A tyskie nawet nie musiało... pilo sie przez lata na imprezkach ale wtedy tanie było :wink: Tatry nie znosze- rok temu w górach w 12 osób sie tym szajsem struliśmy i nieźle pokoje zahaftowaliśmy. Nigdy Więcej! Jak nie ma kaski to cos taniego idzie , ale bez marek marketowych :lol: Lubie sobie też ze starszym poeksperynentować i wypić coś bardziej egzotycznego-irlandzkie,walijskie, australijskie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 (edytowane) 1. Miller 2. Carlsberg 3. Tyskie Zarzyjcie na ranking piwa: http://www.polak.pl/?go=piwa Edytowane 14 Lutego 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Tylko czerowna wareczka :D. Non Strong. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ja preferuje piwka z pomorza: Gdańskie, Specjal (czarny), Hewelius i EB Dla odmiany Brok Sambor. <--- polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 1.Corona 2.Miller 3.Warka Strong i nie ma mocnych ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 TYSKIE i STRONG A ze slabszych to Książ , ale to tylko jak sie duzo pije ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 1.Tyskie,Krolewskie 2.Heineken Pozdro:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Krolewskie ofkoz zimne w butelce.Jak dla mnie piwo the one and only :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zlaty hrad (i ciemny i jasny), wareczka z korzeniem (w zastepstwie moze byc gingers... ;P ), heniek ale nie pogardze innymi, byleby dobrze schlodzone (ponoc zaleca sie: 1-3 stopnie C, jak trzeba zimne; a 6-10C normalnie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Bez różnicy - byleby poniewierało.... A tak serio to Dembowe, czerwona Warka i Lech. Jak znajde to Staropramen. Jak ktoś mi przywiezie albo jak sam pojade to Amstel. Od czasu do czasu Grolsh, Palm i Henio. A i tak najbardziej to lubie Komandosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Ja osobiście jak mam Kase pije Heinekena jest pszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Ja osobiście jak mam Kase pije Heinekena jest pyszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Ja osobiście jak mam Kase pije Heinekena jest pyszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...