gib Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Hajneken brzydko mowiac od zeszłych wakacji sie zeszmacił - ofkoz to tylko moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam! 1. Żubr ------------------ 2. Żywiec 3. Tyskie 4. Carlsberg Ostatnia trójka z przeplotem :wink: (kolejność przypadkowa) Generalnie nie przepadam za mocnymi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mi ostatnio na nowo zywiec zaczął smaczyć... Jednak ten browarek ma cos w sobie.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 1. Guiness 2. Dębowe 3. Ciemna Fortunka (ci z pyrlandii wiedzą o tso chozi) 4. rzadko jakiś dobry Ale rzadziej, zależnie od sytuacji Tyskie, WarkaS, Lech ...zdecydowane nie dla pifów typu Heineken, Carlsberg, śakieś takie wodniste, bez smaku dla mnie... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Tyskie ponad wszystkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Dla mnie liczyly sie tylko dwie marki... 1. Debowe Mocne - idealne polaczenie smaku i mocy :lol: 2. Tyskie 3. reszta swiata ;-) Pisze w czasie przeszlym, bo postanowilem sobie zrobic roczna przerwe od % - wziac sie ostrzej za silownie i na razie juz 3 miechy mijaja, a ja bez kropelki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Tatra I Leszek :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Nie ma to jednak jak Żywczyk!!! :) Jak dla mnie jest naj...naj...naj...i zawsze będzie!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja najchętniej pije Tyskie Do ust nie wezmę tych szczyn z supermarketów (mam na myśli najtańsze browary po 1,5 zł), chociaż z jednym wyjątkiem w M1 jest takie piwko niby pilsner może być. Najgorsze piwo to Wojak. Właśnie a może wybierzemy najgorsze piwo co wy nato ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hehe wczoraj pod testy poszedl kryształ :P 99 groszy za pol litra butelka bezzwrotna :P taka oldschoolowa :P kiedys specjal byl w takiej (tak z 15 lat temu :P ) Piwko jak na swoja cene moze byc :P tylko troche zelazem czuc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 U mnie na Sylwestra kumpel przyniosl plecak pelen piwka marki Barley (50 butelek :P ) - smakowite to ono nie bylo, ale wzielismy sie za nie po pewnej "zaprawie", wiec juz nam roznicy nie robilo :P A z dobrych rzeczy lubie Guinessika, Krolewskie, Tyskie, Zywczyka, od biedy Lecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Wojak to jest piwo :lol: lepiej napić się wody :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 a mi to zasadniczo nie robi róznicy :] :-P :-P :-P Najczęściej chyba OKOCIM mocne .... ale dopiero od niedawna Wczesniej LECH,TYSKIE Żywiec TATRA mocna itp.... Zubr jakos mi niesmakuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADK Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Przed imprezka polecam Harnasia :] tanie (2zł) i ma ponad 6 % szybko mozna zlapac fazke po kilku piwkach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 TYSKIEEEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dokladnie, TYSKIE RULEZ !! wkoncu sie mieszka w Tychach to sie wie co sie mowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A ja ostatnio stwierdziłem, że Książęce, niepasteryzowane rulez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Chyba pierwszy browar którego niemoge dokończyć...... a nazywa się to GINGERS .... Nie kupiłem dobrowolnie znalazłem zobaczyłem napois beer a że miałem akurat smaka, jak zawsze zresztą to łyknołem trochę..... z każdym łykiem coraz gorzej, smak to ma jak niepowiem co :lol: Dopiero za chwile looknoiłem a tu piwo imbirowe Ktoś na forum lubi toto : ?????? Co zrobić żeby poprawić smak tego browarka? bo przecie szkoda wylać :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A ja ostatnio stwierdziłem, że Książęce, niepasteryzowane rulez ;] 1273899[/snapback] brawo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Gingers jest świetny jak człowiek dostanie obrzydzenia do browara po mocnej imprezce :P ... W zeszłym roku jak mnie naszło to przez miesiąc żłopałem tylko imbirowe... Ale od tej pory jakoś ręka omija ten trunek na półce ;) A wogóle z browarków to nieśmiertelne: czarny Okocim, Żywiec i Tyskie. Zaś na studiach Heveliusz i Fax czerwony szły łeb w łeb :rolleyes: Edytowane 13 Lutego 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Tysiaczek :)) No i Piascik z kija w barach :) Kiedys pilem wroclawskiego fulla, ale juz nie ma :( Pij piwo, nie bedziesz wielki ale bedzie wesoło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Wareczka Red Leszek Green A Czasami to lubie se wypić Gingersa Smakuje jak Oranżada Jablkowa :D :D :D :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 1. Żywiec 2. Żubr do niedawda ownowalo u mnie Tyskie, ale od kiedy potaniało, czyli gdzies od wrzesnia nie ma juz tak dobrego smaku. w kategorii cena/jakosc wygrywa u mnie Żubr, w jakosc Żywiec. Teraz light kosztuje 2,65 a nie ponad 3 tak jak to bylo do niedawna :D luie tez Dębowe nawet, bo mocne :) Do niedawna nie znosiłem Lecha, ale ostatnio tez nawet moze byc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ostatnio (karnawał) popijałem troche na imprezkach Dębowe.... całkiem fajny browarek, niezły w smaku i co najważniejsze mocny 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Moj ostatni ranking wg ilosci ;) 1. Dębowe Mocne (grzane+sok+cynamon+goździki - swietne na -15 :D) 2. Żywiec 3. Tyskie Ksiązęce Ogólnie lubie wiekszość piw...czasem warka strong, zwykla rzadziej (choc panna lubie to z nia pije), leszka kiedys nie lubilem, ale od kad zmienil recepture to jest ok ;) Nie lubie okocimow. Z tanszych mam troche uraz - kiedys napilem sie vam pur'a i zanim do dna doszedlem to juz zwracalem ... Choc Harnas, albo nadmorski Brok sa ok ;) Zuberek to tak srednio, tatre od czasami na odmiane - na rowni z warką. Nie lubie Hainekena Polskiego - za granica jest smaczny, a ten poslki jest robiony przez Zywiec S.A. i jakos strednio mi wchodzi. A do pizzy, szczegolnie ostrej to polecam Pilsner Urquell - za...ste polaczenie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 zależy jak leży a ostatnio mi leży leszek zielony pół roku temu była tylko warka czerwona wcześniej warka strąg wczesniej żywczyk wcześniej tyskie wczesniej 10,5 - czy ktoś jeszcze pamięta taką markę ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daldron Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Mi najbardziej kiedyś (z 15 miechów temu) smakowała Warka Strong a najlepsze piwa jakie piłem to 10,5 ba Tuborg mniam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja na imprezie u kumpla niedawno pilem Belfast'a. Spoko browarek - polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 u mnei sie troche zmienila jedna rzecz od pisania ostatniego postu.... da best jest nadal brok sambor, natomiast na 2 miejsce awansowalo debowe mocne :> a najgrosze piwo.....bynajmniej nie wojak, a.....harnas.......dzizas...toto ma w sobie cos czego ja nie trawie.....masakra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 a najgrosze piwo.....bynajmniej nie wojak, a.....harnas.......dzizas...toto ma w sobie cos czego ja nie trawie.....masakra :/ 1274989[/snapback] dokladnie! kiedys na rowerach zrobilismy sciepe i nazbieralismy na jednego wojaka i sam sie zdziwilem, ze dobre i tanie:) a harnas... eh, znudzil mi sie tez promil, bo swego czasu gdy sie pojawil w okolicach LO pijalo sie kilka na tydzien :D w wakacje bedac w Londynie pilem tylko Stelle Artois i tez je polubilem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...