kukifas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) 1. Żubr 2. Dębowe Mocne 3. moc z charakterem, czyli Tatra Mocne 'Wojak to jest piwo, lepiej sie wody napic' - ale za to ma 10% ;) 'a najgrosze piwo.....bynajmniej nie wojak, a.....harnas" - popieram, piwo po chu... a nie po zbóju :D Edytowane 13 Lutego 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Snoopy- Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja jednym słowem.... Warka Strong !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja jednym słowem.... Warka Strong !!!!! 1275023[/snapback] hehe jednym slowem to Tyskie, Warka Strong to dwa slowa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Z polskich to najczęściej Żywca Jak sie uda dostać to Okocima "zielonego" albo Heveliusa Jak mało kasy to Tatra W knajpie to zazwyczaj to co jest, czyli nienajlepsze wytwory Kompanii Piwowarskiej z Poznania. Z zagranicznych bardzo lubie Faxe (cene ma nawet normalną) Jak mam duzo kasy to Beamish albo Grolsch (mniam, mniam) A czasem mnie cos najdzie i jakiegos wynalazka kupię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 1. Brok Sambor 2. Łomża Export 3. Tyskie/Carlsberg A reszta jak leci .. jak juz jest naprawde malo kasy, to albo szuka sie promocji, albo pije sie Tatre .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ja preferuje Tylko Warke strong , a w ostateczności Harnasia i piwo Książ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 łostatnio z kumplami robiliśmy benchmark piwosza MEGAWATvsFAXESTRONG (oba 10%alk) MW rozlewany do puch 0.5l tanszy i gorzki FS rozlewany do puch 1.0l troszke droższy i troszke słodszy aha ogólnie smakowoinne ale pare sztuk tego czy tamtego zapwnia niezłą korbkę :lo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuna Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ja pije debowe albo zywce.ewentualnie ja jest kasa to se walne nasz special Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Calsberg (niewiem czy dobrze napisałem, ale napewno wiecie o jakie piwo chodzi) Tyskie i Żywiec rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Moc z charakterem --> TATRA rulezz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 na Nawrocie w Łodzi jest sklep "alkohole za grosze" i tam kupujemy Karpackie czerwone (1,55 PLN - ~6 atmosfer) a jak malo kasy to Karpackie zielone (1,15 PLN - ~4,5 atmo) i wbrew pozoram nie są to jakies siki jak np. biedronkowy wip czy cdn :mur: a btw, to zajeb lokalizacja tego sklepu jest - 50 metrów od uczelni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ostatnimi czasy Tyskje... z Polska ;] . W knajpie Zywiec, w Studencie, jesli zimny to Staropramen :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Najczesciej Żubr, bo jest w moim ulubionym klubie po 4 zl i to butelkowy :) no i wypasiony browarek przede wszystkim. A poza tym to Carlsberg, Pilsner Urquell, Debowe mocne, Lech i Tyskie awaryjnie jak nie ma nic innego (nie sa zle ale sa lepsze od nich) aha.. jeszce czasem Amber Koźlak jak jestem w Zielonej T. polecam, tylko trzeba potem uwazac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 1. Carlsberg 2. Miller (żadko, bo ku.... drogie ale zdarza się) 3. Lech 4. Bosman Zielony , Czerwony , Żubr Innych nie tykam, no moze jeszcze nieraz Heineken 0,6 L ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...