Mieszko I Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Witam - moze mi ktos pomoze ... mam problem z wyzej wymienioną kartą chodzi o to ze po odblokowaniu potokow pojawiaja sie artefakty.czytalem bardzo duzo na ten temat ale u mnie jest inaczej gdyz artefakty czyli miganie pojawiaja sie - z tego co narazie wiem w NFS U 2 Koles ktory mi sprzedal mowil ze wszystkie 16P i 6 V dzialaja sprawnie. Jak mam ustawione na 12P6V to wszystko jest ok. do oblokowania uzywam Riva tuner v2.0 relase candidate 15.2 Problem w tym ze artefakty pojawiaja sie w NFS u 2 a np w medal of honor pacific assault nie. 3d mark przechodzi bez problemu na ustawieniach 16p6v 375/850 bez artow. Nie pisalbym tego posta gdyby np wszystkie gry chodzily z artefaktami ale gdy chodzi tylko jedna ?? ... chce wyeliminowac problem sterownikow.uzywam obecnie nvidia_wxp_omega_16177! pozdrawiam i dziekuje Tym co mi odpiszą Prosze mnie nie 'rypac' za to ze post pojawi sie tam gdzie nie powinien,niedawno sie zarejestrowalem i jeszcze mam male problemy !! Mieszko I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 a sprawdzaleś na innych grach i aa/anzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieszko I Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 a sprawdzaleś na innych grach i aa/anzio no wlasnie problem w tym ze w doom III jak i w 3d marku 2003 zero problemu.Doom na aa i anizo max przy 1024x768.cholera wie- zaisnatalowalem inne sterowniki - innego riva tunera do odblokowywania potokow i to sam - nie wiem czy to moze miec wplyw ale mam agp na 1.7 volta w biosie ... sprawdzalem na 1.5 i bylo to samo..... qrrde co to moze byc ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mozliwe ze sama gra ma cos zwalone i za miesiac badz dwa wyjda stery z latka na ta gre i bedziesz mial OK . . . standard . . . pozatym NFS U2 jest dziwaczne jakies... engine jakis taki ze jednym na radeonie 9200 chodzi lpiej niz na 9800 ... (moze troszeczke przesadzilem ale czasami tak to sie dzieje w tej grze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...