fly-bane Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nie mam w biosie ustawienia CL3 (jest tylko 2 lub 2,5). w instrukcji jest napisane, ze istnije takie ustawienie. przed aktualizacja bios'a nie wiem czy bylo, bo nie spojrzlem na to. bios - najnowszy ze strony producenta. jak to obejsc? mial ktos moze podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly-bane Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 prooosze....co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Bios najnowszy masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 heh ja mam podobny problem :D znaczy cl3 mam ale wyżej już nie a chciałem sobie potestować jaka będzie różnica wydajności między cl2 a cl4 :D ale niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 heh ja mam podobny problem :D znaczy cl3 mam ale wyżej już nie a chciałem sobie potestować jaka będzie różnica wydajności między cl2 a cl4 :D ale niestety. 1179512[/snapback] :) ja mam CL 2,5 /3 ale jak zmienie to i tak zawsze jest 2,5 :) dziwna ta płyta - mam ja od 2 dni i coraz bardziej mnie intryguje :) np. NA poprzednim asusie P4t533-c odczyt 3.3V oscylował ~3,28,33 a po zmianie płyty nagle 3,10-22 :D Konfiguracja ta sama poza wieksza ilościa pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ja też mam ten sam problem co autor postu :cry: , ale z tego co wiem to taki psikus MSI i faktycznie te płyty malą tylko ustawialne cl2 i cl3. U mnie dodatkowo jak ustawię asynchro ram:cpu 4:3 to pamięci max idana 460mhz a na 5:4 śmigają nawet do 520mhz.... hmmm :mur: . Trochę żałuje tego zakupu, no ale za te pieniądze to nawet niezłe ustawienia napięć ma ta płytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...