stanseba Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jezeli byla zanzaczona opcja po wlozeniu CD zeby zawsze sie wlaczal Kreator drukowania fotografi cyfrowej , a ja nie chce tego , to jak to zmienic , bo teraz po wlozeniu CD zawsze mi sie to otwiera :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jezeli chcesz dalej miec autostart cd a tylko zmienic przypisana akcje to klikasz prawym na napedzie, wybierasz zakladke autostart i tam dokonujesz odpowiednich modyfikacji. Jesli natomiast chcesz calkowicie wylaczyc autostart to postepujesz tak: 1.Klikasz start i w polu uruchom wpisujesz gpedit.msc 2.W otwartym oknie (w lewym panelu) wybierasz: Konfiguracja komputera--->Szablony administracyjne---->System 3.W prawym panelu pojawi sie lista ustawien, odszukaj "wylacz opcje autodtwarzanie", kliknij ja dwukrotnie i ustaw na wlaczone. 4.Zamykasz okno i koniec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...