ENIGMA Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam narazie nf7s i bartona 2500@3200 mogę to sprzedać w dość dobrej cenie bo mam zamiar przejśc na Antka 64. no i tu pojawia się problemo co do płyty. na PCI-E nie mam co czekać bo mam Radka 9800pro@xt i szkoda mi tej karty bo dopiero co nowa :) więc agp musi zostać. Zawsze jechałem na abicie ale tu pojawia się problemo. abit nie robi płyty pod A64(939) n NForcem a ma tylko Via a ja jakoś przywykłem do NF'a. poza tym z tego co widze na focie płyty AV8 3rd Eye ma ona zasilanie 2u fazowe? (a może się myle http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu...EYE&kat=&pkat=) więc spodobała mi sie płyta "Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025" (http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu_prod&id3=sek_opis&kod_p=PLMSIK8N27025&kat=&pkat=) i tu pytanie ktoś miał stycznośc z tym płyciakiem - jak kręcenie, jak stabilność (blokada pci/agp jest?)- może macie jakieś doświadczenie z nim. Abit czy MSI - jakieś podpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 sam siedze teraz w temacie AMD 64 bo również zamierzam zmienić platformę.Z abitem av8 podobno są duże problemy związane z biosem a co do MSI NEO słyszałem same pozytywne rzeczy m.in bardzo wysokie fsb jakie można na niej uzyskać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidzi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Też czytałem wiele pozytywnego o MSI NEO, czeka mnie przesiadka na nowy rok i chyba to będzie dobry wybór. Ja za to mam pytanie z innej beczki - czy MSI NEO-2 Platinum posiada otwory w płycie głównej na zamocowanie WC ? (konkretnie mam na myśli posiadany blok Uriel). Ewentualnie może być jakaś inna płyta s939, niekoniecznie na nForce ... ale koniecznie z AGP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...