ryba_acn Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 witam mam takie pytanie do urzytkownikow tej kart czy takrzr macie bardzo wysoka temperature jesli chodzi o radiatory z drugiej strony karty (czyli z drugiej niz rdzen , chodzi zarowno o te na pamieciach jak i o ten jeden duzy) ? u mnie na dotyk temp wynosi ok 70 stopni , czym to moze byc spowodowane ? pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba_acn Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 a zapomnialem chlodzenie to Arctic Cooling VGA Silencer rev 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba_acn Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 przepraszam wszystkich ze post za postem ale wlasnie pomyslalem o takiej rzeczy : w momecie gdy zmienial chlodzenie na arctica karta lezala troche w lodowce mysle ze to moglo wplynac na polaczenie pamieci z radiatorami czy jest mozliwosc aby zastosowana tam tasma/pasta stracila swoje wlasciwosci termoprzewodzace ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba_acn Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 naprawde nikt mi niepomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 po 1 to używaj opcji zmień ! po 2 "na dotyk" to se możesz mierzyć .... skora z palca ci została na radiatorze czy co ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba_acn Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ad1 rzeczywiwscie niezauwaulem opcji "zmien" - postaram sie na przyszloasc ad2 niebardzo rozumiem twoja wypowiedz. nieprzytkladalem teromoetra dlatego pisalem ze na dotyk nieime jka mam ci to zilustrowac ! wiem ze pomiar jest b niedokladany ale pisze ze ok 70 stopni , moge ci nap[isac ze od 65-75 stopni ale to chyba nic niezmieni ? wiec jak ktos moze mi pomoc to bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...