JTMuadip Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jesli chodzi o drivery intela to mam sciagniete ostatnie, ktore byly przypisane do tej plyty na stronie Abita. Drivery z 2003 roku 5.1.xxxxx. Najnowsze intela to 6.0.1, albo 6.1.0 (czy jakos tak), ale z tego co czytalem w instrukcji sa to drivery przeznaczone pod chiepset 925 i teraz nie wiem czy sa to drivery ktore juz obsluguja 925 i jednoczesnie zwiekszaja wydajnosc starszych chiepsetow czy tez sa to tylko i wylacznie drivery przeznaczone pod 925. Moze faktycznie moj problem powinienem przeniesc na forum Intela, choc wydawalo mi sie, ze dyskusje powinienem zaczac od strony grafiki, hmmm. W każdym razie jesli ma ktos jeszcze jakies pomysly i moze cos podpowiedziec w tym temacie to naprawde jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje poza tak drastycznymi jak wymiana sprzetu, bo akurat na to to ja juz sam wpadlem, ze mozna wymienic calego kompa na znacznie silniejszy i wtedy zaczac sie bawic, ale przeciez nie o to chodzi by wydawac duzo pieniedzy skoro ma sie sprzet, ktory teoretycznie powinien wystarczyc na przynajmnuiej 2-3 lata z taka karta graficzna. Wiadomo z biegiem czasu bedzie tak, ze wyjda nowsze gry i detale juz nie bedzie mozna ustawic na najwyzsze tak jak obecnie w przypadku np. HL2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) ej jak zrobic zeby po podrekeceniu rdznenia i pamiatek [rivatunerem albo smartdockiem] te wartosci pozostawaly, bo jak juz podkrecilem to wszystko bylo ok w 3dmark'u 05 mialem 4500 uruchomilem jeszcze raz kompa i juz wrocilo do zwyklych. Jak to zrobic ? Pozdro ej da sie ta karte wykrecic na 900/400 ? bo u mnie cos wysakuje ze nie ? a i zapomnialem maly offtopic, bo przy starcie windy wsykakuje okienko "16-bitowy system windows" i pisze cos tam o pliku autoexec.nt co to jest ? znalazlem to i myslalem zeby wywyalic ale wole nie ryzykowac ;) Edytowane 10 Lutego 2005 przez qwaczorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ponawiam pytanie. --- Na razie bezroblemowo chodzi mi HL2, Doom3 , Farcry 1.3 i The Chronicles of Riddick. Ale np w takim Painkiller czy Unreal 2 - masakra. Obraz kaszana (nie wiem jak to nazwać, bo nigdy nie miałem takich problemów, ale te zakółcenia w obrazie to chyba nazywa sie arty), po za tym MOH Paciffic Assault za pierwszym razem odpalone zaraz po Urealu 2 kaszana obraz. Dopiero za drugim razem niby ok. Niby bo w samej rozgrywce wszystko OK, ale np. Jak zgine jest ekran z napisem "press fire to continue.." i są lekkie zakłocenia w obrazie migotają rózno kolorowe kropki. Próbowałem różnych sterów ze stronny Asusa i bez zmian. Miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 podkrecales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 podkrecales ? 1268936[/snapback] nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade04 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ponawiam pytanie. --- Na razie bezroblemowo chodzi mi HL2, Doom3 , Farcry 1.3 i The Chronicles of Riddick. Ale np w takim Painkiller czy Unreal 2 - masakra. Obraz kaszana (nie wiem jak to nazwać, bo nigdy nie miałem takich problemów, ale te zakółcenia w obrazie to chyba nazywa sie arty), po za tym MOH Paciffic Assault za pierwszym razem odpalone zaraz po Urealu 2 kaszana obraz. Dopiero za drugim razem niby ok. Niby bo w samej rozgrywce wszystko OK, ale np. Jak zgine jest ekran z napisem "press fire to continue.." i są lekkie zakłocenia w obrazie migotają rózno kolorowe kropki. Próbowałem różnych sterów ze stronny Asusa i bez zmian. Miał ktoś podobny problem? 1268649[/snapback] Pewnie masz jakis walniety egzemplasz... szkoda.. taka fajna karta:( Ale jesli nie beda mieli zastepczej to moze dostaniesz cos lepszego po promocyjniej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurman Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzisiaj wreszcie dotarł domnie ASUSIK :razz: Wszystko śmiga superowo.Chociaż było pare problemów z HL2,ale po zainstalowaniu najnowszych sterów DNA-Force 1.1.7180 opartych na ForceWare 71.80 wszysko jest jak teraz trzeba. Karta robi niezłe wrażenie(fajnie buda świeci teraz :D ) Chłodzenie troche przygłośne ale SmartDoktor zrobił swoje :wink: Poprostu rewelka :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTMuadip Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 @Gurman moglbys dac namiary na te sterowniki, bo przetestowalem juz prawie wszystkie, a HL2 nadal mi rwie; moglbys tez podac swoja konfiguracje sprzetowa ??? z gory thx; pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurman Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 @Gurman moglbys dac namiary na te sterowniki, bo przetestowalem juz prawie wszystkie, a HL2 nadal mi rwie; moglbys tez podac swoja konfiguracje sprzetowa ??? z gory thx; pozdrawiam 1269716[/snapback] Lekkie rwania to i umnie były, wina ramu.Za mało!!! :? Stery sątutaj Mój sprzęt to: -AMD Barton 2500+@3200+ -512 GoodRam -MSI K7N2 -Asus V9999GT 128MB -Chieftec 360W (HPC-360-302DF) -WD1600JB -SBLive! -LiteOn 1213S@SOHW-1653S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTMuadip Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) hmm, ram, przeciez mam 750 MB ramu; pamieci te sa na slocie rimm, naprawde sa to w miare wydajene pamieci, przynajmniej tak mi sie wydaje, bo wszystko dziala mi dosc szybko, poza tym, ze HL2 i CSS przycina podczas gry; natomiast sam windows i roznego typu inne aplikacje photoshopy, corel, operacje wykonywane w tych programach naprawde wykonuja sie bardzo szybko, byc moze kurcze w grach te pamieci sie nie sprawdzaja, sam juz nie wiem; zglosilem sie o pomoc na forum Intela, mam nadzieje, ze znajdzie sie jakis fachowiec, ktory pomoze mi zwlaczyc moj problem, poza oczywiscie wymiana sprzetu, bo do tego juz sam doszedlem, ale chcialbym to ominac, hehe, wiadomo miec dobrze, a wydac jak najmniej :}}} PS. moglbym wiedziec jakies jest haslo na rozpakowanie tych driverow ??? z gry thx za info :}}} Edytowane 10 Lutego 2005 przez JTMuadip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurman Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 PS. moglbym wiedziec jakies jest haslo na rozpakowanie tych driverow ??? z gry thx za info :}}} 1269917[/snapback] guru3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTMuadip Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 hmm, to bylo jedno z wielu hasel, ktore probowalem wpisac i nie chcialo przyjac, dlatego tez przysedlem z zapytaniem na forum; z tego co widze podales haslo w malych literach, moze to jest wlanie problem, bo ja podalem haslo Guru3d.com, choc nie chjce mi sie wierzyc, ze w przypadku tego hasla byloby rozroznienie na duze i male litery, hmm; bede w domu przetestuje; w kazdym razie thx; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotul15 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Czy to zasłaby zasilacz? Czy może karte oddać do wymiany. Czy starsze gry mogą mieć takie zakłocenia w wyświetlanym obrazie (w sumie MOH PA jest wmiare nowy i w instrukacji jest wzmianka o GF 6800)? Pozdro dla wszystkich 1267456[/snapback] Ja zaobserwowalem u siebie tylko zwisy 2 razy dziennie w postaci rozciagniecia obrazu. Sposob na to? Smart Doctorowimowimy nie i go odinstalowujemy. Natomiast co do innych zjawisk, u mnie MOH PA chodzil jak ta lala, wiec trudno mi powiedziec (gralem na sterach 66.93). Ciao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaleu Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 HeLo :) POdziele się z wami moimi spostrzezeniami :) A wiec... -CHłodzenie jest znośne , ale nie do podkrecania.. Zalecam zmiane -Podkręcanie jest Dobre, ale by uzyskać taktowanie powyzej 400 mhz na rdzeniu cza zrobić pencilmoda, by podnieść napiecie do 1,46V. Pamieci kręcą sie fenomenalnie, 900 mhz jest w zasięgu ale trzeba zalozyć chlodzenie na pamieci!! bez chlodzenia zalecam 820 (Bezpieczne) -Sterowniki ?... Ja smigam narazie na 66.81 bo są najlepsze :) -Ogólnie oceniam karte na 9/10 NIe spodkalem sie z wadami..... ....pozdrawiam..... 1175907[/snapback] Co do podkrecalnosci rdzenia to najwyrazniej sprawa egzemplarza - moj idzie stabilnie na 410 (otwarta buda,2 dodatkowe wiatraki, temp wg SD 56 stopni) bez zadnych vmodow, przy 415 pojawiaja sie juz arty. Inna sprawa ze w tym czasie pamieci ida u mnie na 800, przed zmiana chlodzenia bez radiatorow na kosciach wiecej nie ustawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ej jak zrobic zeby po podrekeceniu rdznenia i pamiatek [rivatunerem albo smartdockiem] te wartosci pozostawaly, bo jak juz podkrecilem to wszystko bylo ok w 3dmark'u 05 mialem 4500 uruchomilem jeszcze raz kompa i juz wrocilo do zwyklych. Jak to zrobic ? Pozdro ej da sie ta karte wykrecic na 900/400 ? bo u mnie cos wysakuje ze nie ? a i zapomnialem maly offtopic, bo przy starcie windy wsykakuje okienko "16-bitowy system windows" i pisze cos tam o pliku autoexec.nt co to jest ? znalazlem to i myslalem zeby wywyalic ale wole nie ryzykowac ;) 1268566[/snapback] odpowie mi ktos ?? <_< Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ponawiam pytanie. --- Na razie bezroblemowo chodzi mi HL2, Doom3 , Farcry 1.3 i The Chronicles of Riddick. Ale np w takim Painkiller czy Unreal 2 - masakra. Obraz kaszana (nie wiem jak to nazwać, bo nigdy nie miałem takich problemów, ale te zakółcenia w obrazie to chyba nazywa sie arty), po za tym MOH Paciffic Assault za pierwszym razem odpalone zaraz po Urealu 2 kaszana obraz. Dopiero za drugim razem niby ok. Niby bo w samej rozgrywce wszystko OK, ale np. Jak zgine jest ekran z napisem "press fire to continue.." i są lekkie zakłocenia w obrazie migotają rózno kolorowe kropki. Próbowałem różnych sterów ze stronny Asusa i bez zmian. Miał ktoś podobny problem? 1268649[/snapback] Może to kiedyś komuś pomoże. Problem załatwiłem następująco: Wywaliłem Asus display driver, Asus Enhanced Driver 114, Smart Doctora 4,60. Zainstalowałem stery Nvidia 66.93 i smartdoktora 4,51 (bo tylko ten chodzi na tych sterach). Kaszanka znikła, ale pozostał problem różnokolorowych kropek w Painkilerze w trakcie wyświetlania screena tytułowego. Więc włączyłem synchronizacje pionową w sterach i problem zniknął. By zapewnić sobie płynność trakcie pogrywania, smartdoctor musi być wyłaczony (odczyty co 5 sekund) i w biosie ustawione mam fastwrite na on. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam Od dzis jestem włascicielem :D ASUS'a V9999GT 256MB Pierwsze odczucia… hmm spodziewałem się, że karta będzie głośniejsza, gry śmigają super, jak dotąd nie mam żadnych problemów z kartą ani z SD. Mam kilka pytan: Jakie macie temperatury na tej karcie?, (a jakie są max?) Jakie stery uzywacie i jakie polecacie? Podkręcał ktos ją? a i jeszcze jedno ile ns mają te pamiątki na tych kartach? Na starym systemie uzyskałem: 3DMark03 - 11023pkt 3DMark05 - 4646pkt Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 u mnie na starym systemie (po Ati + DriverCleaner): '03 =10232 '05= 4968 na sterach 71.24 - chyba nie najlepiej, ale to wina procka Teraz mam DNA 71.80, ale nie wiem ile marków (odinstalowałem, bo chciałem tylko zobaczyć co w nich jest) Temp idle: 56-58, w grach do 63 st. - wiatrak sztywno na 70%' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mam pytanie. Czy karta asus 9999 gt 128 mb będzie działać dobrze jak zainstaluje sam stery np. 66,93 beż zadnych smartów ani innych gówien?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bila70 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ASUS V9999LE 12p.6vp 300/700. Temp idle Gpu:58st.C, Ram:49st.C Manual mode 30%. Posiadacze V9999LE jaką macie temp ? w SmartDoctor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpasta Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Dobra, po wypowiedziach na temat sterownikow postanowilem troche potestowac. Dalem sie skusic na 67.02, Dna 7xxx costam costam (chyba 72.80) no i 70.90. Grywam w hl2, css i d3 i powiem jedno: wszystkie sa do (_|_) Moze w stress testach w css albo timedemo w d3 pokazuj wiecej klatek. Ale zrobcie tak: jak zginiecie w css na dowolnej mapie to sie wlacza tryb spectate. Mozecie sobie wtedy latac po calej planszy. No wiec oblatujcie. U mnie co 2-3 sec byly takie zatrzymania, jakby doladowywal. Nie wspomne, ze jak startuje mapa i biegnie kolo mnie 10 innych to tak sie cielo ze szkoda gadac. Zatem po wielu bojach odinstalowalem wszystkie, puscilem drivercleanera, zainstalowalem 66.93 asusa, zadnych enchantow ani doktorkow. Naprawde ZERO PRZYCINANIA. Klatek chyba pokazuje mniej w video stress test, ale gra jest NIEPOROWNYWALNIE plynniejsza. Druga sprawa to d3i 512 ramu Podobnie zreszta css. Eksperymentowalem z AGPsize (ktos doradzal 512). Mam na grafice 128, zawsze mialem ustawione 128 AGP i co??? ?I teraz mam ustawione 64. Nie wiem jak u innych, ale u mnie taka wartosc sprawuje sie najlepiej. A doladowywania w doomie nie da sie uniknac przy 512 ram. Ale u mnie na 64AGP wystepuje to tylko na poczatku mpy, a potem caly poziom moge grac bez przycinek. Jak otwieram jakies drzwi albo cos na mnie wyskakuje tez jest ok (a pamietam ze wczesniej byly przestoje). Uffff to tyle. Pozdrawiam @MonsterMax: jak najbardziej tak, ale jk nie masz zmienionego chlodzenia, to nie bedziesz mogl regulowac obrotow wentylatorka. Pozostaja stopery do uszu albo jakos puscic go przez FanMate-a na plyte glowna. Edytowane 13 Lutego 2005 przez dpasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) '03 =10232 '05= 4968 na sterach 71.24 - chyba nie najlepiej, ale to wina procka 1273684[/snapback] u mnie na asusie v9999le [16p 6v nie krecone ram ani rdzen] 3d05 4498 :lol: Pozdro :) Edytowane 13 Lutego 2005 przez qwaczorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 u mnie na asusie v9999le [16p 6v nie krecone ram ani rdzen] 3d05 4498 :lol: Pozdro :) 1274223[/snapback] nie wiem czy to ważne, ale ten wynik uzyskałem na: Antialiasing = 4 AF=8 bo nie chciało mi się zmieniać. B) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem czy to ważne, ale ten wynik uzyskałem na: Antialiasing = 4 AF=8 bo nie chciało mi się zmieniać. B) :mrgreen: 1274849[/snapback] bueheheheh..glupiemu mozesz takie kity wciskac...6800GT i prawie 5k w 3dmarku 05 i ponad 10k w 03??????z AA i AF????LOL....buehehehehehe Edytowane 13 Lutego 2005 przez lukk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 bueheheheh..glupiemu mozesz takie kity wciskac...6800GT i prawie 5k w 3dmarku 05 i ponad 10k w 03??????z AA i AF????LOL....buehehehehehe 1275019[/snapback] oops :oops: mały błąd - zapisałem na kartce trochę niewyraźnie. Wynik '05=4268 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Bez oc temp. w SD: Idle: GPU ~ 63 RAM ~ 51 kilka minut w NFS:U2: GPU ~ 85 RAM ~ 60 przy ustawieniach wiatraka: fastest - 65 fast - 64 medium - 63 slow - 60 Nie za wysokie te temperatury?!?!?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaleu Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 bueheheheh..glupiemu mozesz takie kity wciskac...6800GT i prawie 5k w 3dmarku 05 i ponad 10k w 03??????z AA i AF????LOL....buehehehehehe 1275019[/snapback] To jest do zrobienia, przed chwila testowalem, bo mnie te wyniki z deka zaskoczyly;) - wystarczy w sterach przestawic AA i AF z application-controlled na off i w smarkach mozna juz ustawiac co sie komu podoba ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotul15 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Bez oc temp. w SD: Idle: GPU ~ 63 RAM ~ 51 kilka minut w NFS:U2: GPU ~ 85 RAM ~ 60 przy ustawieniach wiatraka: fastest - 65 fast - 64 medium - 63 slow - 60 Nie za wysokie te temperatury?!?!?? :blink: 1275849[/snapback] W stresie przy autoregulacji wiatraka w SD tez kolo 80 mialem na GPU, RAM kolo 65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Teraz mam pytanie zasadnicze. O co chodzi z tymi błędami w grach itp. O jakich kartach to się dzięje?? Tylko nie mówicie że tak ma wyglądać gra że co chwile będzie cos się zwieszać albo ciąć bo chyba bym zwariował. Czy to są poszczególne przypadki. I jescze jedno co dają te różne sterowniki od asusa, te enhenced driver i inne i co musze zainstalować żebym miał święty spokuj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotul15 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Teraz mam pytanie zasadnicze. O co chodzi z tymi błędami w grach itp. O jakich kartach to się dzięje?? Tylko nie mówicie że tak ma wyglądać gra że co chwile będzie cos się zwieszać albo ciąć bo chyba bym zwariował. Czy to są poszczególne przypadki. I jescze jedno co dają te różne sterowniki od asusa, te enhenced driver i inne i co musze zainstalować żebym miał święty spokuj? 1276758[/snapback] Te enhanced drivers sa pod SD co by mogl odczytywac temp i obroty, dodatkowo daja jakas regulacje OSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...