bartezjusz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2003 lub 2005 1407156[/snapback] idz na bazar i kup myslenie raczej nie boli :mur: :mur: ale jak widac dla niektórych jest torturą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 idz na bazar i kup myslenie raczej nie boli :mur: :mur: ale jak widac dla niektórych jest torturą 1407162[/snapback] juz mam... bo myslalem ze on jest platny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no to zapodaj wynikami i ocenimy czy jest wporządku z twoim Asusem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) no to zapodaj wynikami i ocenimy czy jest wporządku z twoim Asusem :) 1407190[/snapback] zapodam jak tylko sciagne programik i sie dopcham do kompa bo rodzinka przyjecala i okupuja kompa :lol: ale grafa na 90% jest ok bo colin 4 na 1024x768x32 i full detale i nie przytnie to samo z nfsu2 i sims 2... zmartwil mnie tylko wynik w 2001se :lol: wyniki zapodam raczej w poniedzialek <_< ps. dajcie link z 3dmarkiem na szybkim serwerze bo mi ssie 11kb/s :mad: edit czy takie ustawienie moze byc dla grafiki ps.temp w idle nie przekracza 54*C Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez kl-damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnS Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czy po zbyt mocnym podkreceniu karty pojawiaja sie arty zaciecia czy komp sie moze restartowac? Mialem zwykly zasilacz 350w za 80zl i krecilem 6800le na 400/840 i nie bylo problemu. Zeby nie ryzykowac kupilem Chiefa 410 i pojawily sie resety nawet przy 470/780. Co ciekawe kilka razy udalo mi sie grac dluzszy czas przy 400/840 ale w wiekszosci przypadkow resety sa po kilkunastu sekundach. I jeszcze spostrzezenie na Chiefie niby jest tyle samo klatek ale gry jakby byly plynniejsze. Wydaje mi sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 stery polecam 76.41 HD, u mnie najlepiej smigaja, na innych np gorzej karta sie kreci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Weż Ty sprawdź, czy ten Chief trzyma pożądnie napięcie na +5 i +12V Tzn. jakie są wahania w Idle i Stress... (amplituda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 i czy nie masz podlaczonego do tej samej linii dysku, albo jakis wiatrakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba zlego 3dmarka sciaglem wersja 1.00 i mam 2978ptk :blink: i 3ostatnie testy mam 1-3fps... to z details... CPU Info CPU 1/1 AMD Athlon XP 2800+ Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2800+ Architecture 32-bit Internal Clock 2.1 GHz Internal Clock Maximum 3.2 GHz External Clock 167.0 MHz Socket Designation Socket A Upgrade ZIF Socket HyperThreadingTechnology N/A Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE, PAE Version AMD Athlon XP 2800+ Caches Level 1 128 KB Level 2 512 KB DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000001.0904 Primary Device NVIDIA GeForce 6800 GT Display Device 1/1 NVIDIA GeForce 6800 GT Driver 6.1.7.2 Description NVIDIA GeForce 6800 GT Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 64 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.1.7.2 Driver Date 7-1-2004 Driver WHQL Certified true Max Texture Width 4096 px Max Texture Height 4096 px Max User Clipping Planes 6 Max Active Hardware Lights 8 Max Texture Blending Stages 8 Fixed Function Textures In Single Pass 8 Vertex Shader Version 2.0 Pixel Shader Version 2.0 Max Vertex Blend Matrices 0 Max Texture Coordinates 8 VGA Memory Clock 702.0 MHz VGA Core Clock 351.0 MHz PCI Name NVIDIA GeForce 6800 GT Vendor ID 0x10de Device ID 0x0045 SubSystem ID 0x817d1043 Revision ID 0xa1 -------------------------------------------------------------------------------- Texture Formats 32-bit ARGB [8888] 32-bit RGB [888] 16-bit RGB [565] 16-bit RGB [555] 16-bit ARGB [1555] 16-bit ARGB [4444] 8-bit A [8] 8-bit YUV [800] 16-bit AYUV [8800] FourCC [DXT1] FourCC [DXT2] FourCC [DXT3] FourCC [DXT4] FourCC [DXT5] Capabilities AGP Texturing, Hardware Transform and Lighting, Positional Lights, Subpixel Accurate Rasterizing, Stencil Buffers, Range Fog, Table Fog, Vertex Fog, W-Fog, Specular Gouraud Shading, Anisotropic Filtering, Bilinear Filtering, Point Sampling, Trilinear Filtering, Additive Texture Blending, Dot3 Texture Blending, Multiplicative Texture Blending, Subtractive Texture Blending, Environmental Bump Mapping, Environmental Bump Mapping With Luminance, Cube Mapping, Factor Alpha Blending, Vertex Alpha Blending, Texture Alpha Blending, Texture Clamping, Texture Mirroring, Texture Wrapping, Guard Band Support, Mipmap LOD Bias Adjustment, Projected Textures, Volume Textures, Point Primitive Support, Full-Screen Anti-Aliasing, DXT Compressed Textures, Two Sided Stencil Test, Mipmapped Volume Textures, Mipmapped Cube Textures, Texture Border Color, Spherical Mapping, Automatic Mipmap Generation, Hardware Rasterization, Shading, Transform and Lighting, Scissor Test, Legacy Depth Bias -------------------------------------------------------------------------------- DirectShow Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Registered DirectShow Filters .RAM file Parser AC3 Parser Filter AC3Filter ACELP.net Sipro Lab Audio Decoder ACM Wrapper ASF ACM Handler ASF DIB Handler ASF DJPEG Handler ASF ICM Handler ASF JPEG Handler ASF URL Handler ASF embedded stuff Handler ASX file Parser ASX v.2 file Parser AVI Decompressor AVI Draw AVI Splitter AVI/WAV File Source BDA MPEG2 Transport Information Filter BDA Slip De-Framer Color Space Converter CyberLink Audio Decoder CyberLink AudioCD Filter (PDVD6) CyberLink DVD Navigator (PDVD6) CyberLink Video/SP Decoder DV Muxer DV Splitter DV Video Decoder Default DirectSound Device Default MidiOut Device DivX Decoder Filter DivXAntiFreeze File Source (Async.) File Source (Netshow URL) File Source (URL) File stream renderer IVF source filter Indeo audio software Indeo video 4.4 Decompression Filter Indeo video 5.11 Decompression Filter Internal LMRT Renderer Internal Script Command Renderer Line 21 Decoder Line 21 Decoder 2 Lyric Parser MIDI Parser MJPEG Decompressor MPEG Audio Decoder MPEG Layer-3 Decoder MPEG Video Decoder MPEG-1 Stream Splitter MPEG-2 Demultiplexer MPEG-2 Sections and Tables MPEG-2 Splitter Microsoft MPEG-4 Video Decompressor Microsoft Screen Video Decompressor Morgan Stream Switcher Multi-file Parser NSC file Parser Nero DVD Decoder Nero Digital Audio Decoder Nero Digital Parser Nero ES Video Reader Nero QuickTime Audio Decoder Nero QuickTime Video Decoder Nero Video Decoder Overlay Mixer2 QT Decompressor QuickTime Movie Parser SAMI (CC) Parser Subtitle Mixer Subtitle Parser TrueMotion 2.0 Decompressor URL StreamRenderer VBI Surface Allocator VGA 16 Color Ditherer Video Port Manager Video Renderer WM ASF Reader WM ASF Writer WST Decoder Wave Parser Windows Media Audio Decoder Windows Media Multiplexer Windows Media Pad VU Data Grabber Windows Media Update Filter Windows Media Video Decoder Windows Media source filter XML Playlist ffdshow Audio Decoder ffdshow MPEG-4 Video Decoder -------------------------------------------------------------------------------- DirectSound Version 5.3.0000001.0904 Speaker Configuration Stereo Speaker Geometry Wide Primary Device NVIDIA® nForce Audio Sound Device 1/1 NVIDIA® nForce Audio Driver 5.10.2942.0 Description NVIDIA® nForce Audio Manufacturer NVIDIA Corporation Driver File nvapu.sys Driver Version 5.10.2942.0 Driver Date 5-12-2003 Driver WHQL Certified false Max Supported 3D Hardware Sounds 0 HD Audio Support false PCI Name NVIDIA® nForce Audio Vendor ID 0x0000 Device ID 0x0000 SubSystem ID 0x00000000 Revision ID 0x00 Memory Info Total Physical Memory 512 MB Free Physical Memory 335 MB Total Pagefile Memory 1.22 GB Free Pagefile Memory 1.03 GB -------------------------------------------------------------------------------- Memory Array 1/1 Max Module Capacity 1.50 GB Location System Board Use System Supported Speeds Supported Types Supported Voltages Memory Slot 1/3 Installed Enabled Size 256 MB Form Factor DIMM Frequency 65.5 GHz Slot A0 [bank0/1] Manufacturer None Type Details Enabled Size 256 MB Total Bit Width 0 b Data Bit Width 0 b Memory Slot 2/3 Installed Enabled Size 256 MB Form Factor DIMM Frequency 65.5 GHz Slot A1 [bank2/3] Manufacturer None Type Details Enabled Size 256 MB Total Bit Width 0 b Data Bit Width 0 b Memory Slot 3/3 Installed Enabled Size 0 B Form Factor DIMM Frequency 65.5 GHz Slot A2 [bank4/5] Manufacturer None Type Details Enabled Size 0 B Total Bit Width 0 b Data Bit Width 0 b Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model nVidia-nForce2 Version 1.x BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version F5 BIOS Release Date 09/23/2003 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 3.0 Rate 4x, 8x (8x enabled) Available Rate 0x0000000c Selected Rate 0x00000008 Aperture Size 0 B Sideband Addressing supported (disabled) Fast Write supported (enabled) Card Slots Slot 1/6 (PCI) Order 8 Designation PCI Type PCI Characteristics 5.0V, PME Signal Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 Slot 2/6 (PCI) Order 12 Designation PCI Type PCI Characteristics 5.0V, PME Signal Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 Slot 3/6 (PCI) Order 13 Designation PCI Type PCI Characteristics 5.0V, PME Signal Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 Slot 4/6 (PCI) Order 14 Designation PCI Type PCI Characteristics 5.0V, PME Signal Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 Slot 5/6 (PCI) Order 15 Designation PCI Type PCI Characteristics 5.0V, PME Signal Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 Slot 6/6 (AGP) Order 0 Designation AGP Type AGP Characteristics 5.0V Data Bus Width 32 b Details Available, Long IRQ 0 System Devices Name Mostek (bridge) standardu PCI do ISA Manufacturer (Standardowe urzdzenia systemowe) Name NVIDIA nForce PCI System Management Manufacturer NVIDIA Name Mostek (bridge) standardu PCI do PCI-do-PCI Manufacturer (Standardowe urzdzenia systemowe) Name Mostek (bridge) standardu PCI do CPU hosta Manufacturer (Standardowe urzdzenia systemowe) Name NVIDIA nForce2 AGP Host to PCI Bridge Manufacturer NVIDIA Name NVIDIA nForce2 Ultra 400 Memory Controller Manufacturer NVIDIA Name NVIDIA nForce2 Memory Controller Manufacturer NVIDIA Name NVIDIA nForce2 Memory Controller Manufacturer NVIDIA Name NVIDIA nForce2 Memory Controller Manufacturer NVIDIA Name NVIDIA nForce2 Memory Controller Manufacturer NVIDIA edit wgralem patch 1.2.0 na 3dmarka i mam 3018punktow...normalne? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez kl-damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wklej jeszcze wiecej bo doczytac sie nie moge najwazniejszych informacji .... wrrr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 poprostu mam 3018ptk w 3dmark 2005 na sprzecie co w opisie...normalne? czy malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A wziać ze strony futuremark... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mam jeszcze pytanko...jakie stery sa najlepsze do mojego asuska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 takie ktore Ci dzialaja najlepiej, co zalezy w co grasz i jakie stery nie sprawiaja Ci problemu, a to juz zalezy od sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Posiadam asusa 6800le zmodowanego do 16/6 @ 375/875 Pierwszy problem to ulica w nfsu2, wyglada nieciekiawie - KLIK Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) JA PITOLE:) WLACZ FILTROWANIE TEKSTOR W OPCIACH!! pracoentowo co ktory asus sie moduje przynajmniej na 12/5 Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A jeżeli to wersja "Pół Legalna" to poszukaj innego exec'a... Wiem, że jedna wersja właśnie tak pokazywała niestety zawsze ulice => wystarczyło znaleźć odpowiedni plik exe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 takie ktore Ci dzialaja najlepiej, co zalezy w co grasz i jakie stery nie sprawiaja Ci problemu, a to juz zalezy od sprzetu 1410837[/snapback] narazie mam (chyba) oryginalne z cd i nie ma problemow :) ps.stery wgrywal serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 To nie chodzi o ty czy oryginalne... każda wersja z NVidia jest Oryginalna... A na 66.93 chodzi inaczej niż na 71.24 czy 71.89 czy jakiejś tam jeszcze innej... A wszystkie oryginalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 JA PITOLE:) WLACZ FILTROWANIE TEKSTOR W OPCIACH!! pracoentowo co ktory asus sie moduje przynajmniej na 12/5 1411140[/snapback] Tzn ja zakupiłem od kolesia (z tego forum także AXL2000) i mówił że tylko 12/6 jest sprawne i tak rzeczywiście jest. Widząc zakupy 2 innych osób moge Ci powiedzieć że jeden ma 12/5 a drugi pełne 16/6 sprawne. PS. Aż w głowie się <cenzura> jak pomyśli się o tym ile kart zostało zakupionych przez ludzi nie wiedzących o MODach i np. nie dość że dostali 16/6 pod nazwą LE to jeszcze z dużym potencjałem O/C :( I nigdy te karty (no chyba że dostaną się we właściwe rączki :rolleyes: ) nie zostaną do końca wykorzystane :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajgoon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 pogłebie pytanie dotyczące 6800LE co która karta jest wpełni modowalna tj. odblokowuje sie wszystko, i jakiej firmy najcześciej sie w pełni moduja help po stoje przed wyborem 6600gt czy 6800le i obawy czy ta sie zmoduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 pogłebie pytanie dotyczące 6800LE co która karta jest wpełni modowalna tj. odblokowuje sie wszystko, i jakiej firmy najcześciej sie w pełni moduja help po stoje przed wyborem 6600gt czy 6800le i obawy czy ta sie zmoduje 1414027[/snapback] Dopiero co napisałem, a pozatym to nigdy nic nie wiadomo, bo może trafisz na sklep który zoientował się i dogłębnie poprzebierał karty i wtedy będzie du.pa blada :/ Z moich obserwacji to zazwyczaj (ale nie zawsze) moduje się Gainward ale jest również droższy i czasem cena podchodzi pod 6800nonGt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) jesli chcesz miec pewnosc ze sie zmoduje to zaplac pare groszy drozej za karte z allegro z pc_sewis i masz gwarrancje modowalnosci :D Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mro Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) mam na sprzedarz V9999LE 16/6, wiecej info na gg 1416054 Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Mro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam 2001 14747 2003 9400 2005 3747 malo chyba jak myslicie ? karta to V9999GT moze proc jest maly ? proc jest 800 Mhz HT Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez qliman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 W normie, podkręć grafike i powinno wskoczyć około 10500 w 3DM03 i 4500 w 3DM05. Wynik w 3DM01 można zwiększyć poprzez wymuszenie odświeżania z poziomu innego programu, np. Riva Tuner. Co do OC to moja poszła 430 core i 450 mem, ale z podkręceniem pamięci zaradzam ostrożność, bezpieczna wartość którą używam na codzień (nawet w biosie ustawiłem) to 400/400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrrr Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witajcie. Mam karte Asus v9999gt i jakis czas temu spalil mi sie jeden scalak. Oddalem ja do naprawy gwarancyjnej i owy scalak zostal wymieniony. Mimo ze obraz powrocil (wczesniej byly tylko biale kwadraty) co pewien czas w windowsie i we wiekszosci gier komp sie wiesza a na ekranie widac cos takiego (zazwyczaj po jakims czasie obraz robi sie calkowicie czarny) Odpada wina software i innych komponentow (sprawdzone). Mam tylko jedno pytanie: Co w tej karcie jest w obecnej chwili uszkodzone? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Po co się zastanawiać co jest uszkodzone - daj to na serwis, niech się oni zastanawiają. BTW Pierwszy raz czytam żeby na serwisie bawili się w lutowanie scalaków w kartach graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Po co się zastanawiać co jest uszkodzone - daj to na serwis, niech się oni zastanawiają. BTW Pierwszy raz czytam żeby na serwisie bawili się w lutowanie scalaków w kartach graficznych. 1417586[/snapback] Dokładnie. Ja kiedyś (z braku wiedzy) oddałem dobra grafę do serwisu, i wydali mi po 14 dniach nową. Na pewno nie wcisneli mi tej samej, bo porównałem spisane wcześniej numery seryjne z reklamowanej karty. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Dantex76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, mam pytanie a dokładniej problem, mam Asus 6800LE odblokowałem w nim 16p i 6v w grach wszystko OK zero art'ów itd. Podkręciłem do 390/890 i 3DMarku 2005 mam 2387 punktów :blink: To jest coś nie tak, bo kumpel na identycznej karcie z odbokowanymi potokami podkręconą słabiej ma ok. 4300 w 05. Powiedzcie co jest nie tak czego to może być wina. Dodam tyle że sprawdzałem rózne stery Omegi DNA i orginalne nVidi. P.S. Jakie są najlepsze sterowniki ? Podajcie numerek i wydawce ( np. DNA, ...) Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...