pac Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zainstalowalem bios zgodnie z przewodnikiem jaki jest na stronie MSI, czyli uruchomilem program z dosu ktory mial uaktualnic mi bios nacisnelem "Go ahead" pasek przelecial do konca i program poprosil mnie o wcisniecie dowolnego klawisza. Zresetowalem kompa i wywalilo mi komunikat cos na temat biosu i winda nie chciala ruszyc. Ten komunikat wystepowal za kazdym razem kiedy chcialem odpalic kompa mialem tez dwie opcje w tym komunikacie nacisniecie klawisza F1 i F2 nacisnelem klawisz F2 ktory mial zmienic na standardowe ustawniea biosu po czym winda ruszyla. Ale nic sie nie zmienilo po tej niby aktualizacji poza tym ze teraz mam napis "Released 24.02.2003" (zgodnie z data nowego biosu), na ekranie poczatkowym i tym ze zresetowalo mi czas tez na ta date. Nie zmienil sie wogole wyglad menu biosu. I tu moje pytanie czy zaktualizowalem bios??? Moze zrobilem jakis blad w trakcie aktualizacji. Po tym wszystkim zainstalowalem MSI Live update ale ten programik nie widzi zadnych wersji biosu do mojej plyty. Prosze o szybka pomoc bo idzie do mnie bartek 2500+ a bez aktualizacji sie nie obejdzie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojcirej Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 A możesz podać dokładnie link :?: Sam chciałbym zaakualizować BIOS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Bios znajdziesz na stronie producenta swojej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojcirej Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zainstalowalem bios zgodnie z przewodnikiem jaki jest na stronie MSI,Chodziło mi o link do tego przewodnika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojcirej Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zainstalowalem bios zgodnie z przewodnikiem jaki jest na stronie MSI,Chodziło mi o link do tego przewodnika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek295 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 witam menu biosu nie koniecznie musi sie zmienic czasem tylko uaktualni jego zasoby poprawi obsluge sprzetu itd... ja naprzyklad kupilem semprona i moja plyta go niewidziala po aktualizacji pokazala ze to sempron 2.2gb a wczesniej pokazywalo ze to athlon 1700 a wsumie nic sie w biosie nie zmienilo oprucz daty biosu. aktualizowalem biosy w rurznych wersjach plyt w niORT: ORT: ORT: kturych doszla tam jakas opcja w biosie ale nie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...