Rycek11 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Mam pytanko jak w temacie... Juz od kilku dni mam pilk w 100% ukonczony na DC++ 0.668 a DC nie chce go definitywnie zamknac. Plik to filmik w formacie AVI. Pilk ma okolo 350MB, jest go 100% wiec te ewentualne kilka brakujących bajtów nie przeszkadzałoby mi. Wiec czym moge zamknac ten tymczasowy plik DC++ by móc go normalnie odtworzyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 nie mozesz go zamknac, mozesz go zato obejrzec programikiem avi preview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ja go musze jakos zamknac bo bede go wypalał :? Naprawde nie ma zadnego sposobu....?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 A starym dobrym VirtualDub'em probowales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Potrzebujesz małego programu który jest tu => http://republika.pl/sphinx_hub/obcinanie/ (program o nazwie tnij.exe. Wskazujesz plik który jest niedokończony, klikamy na Tnij i w ten sposób obcinane jest kilka ostatnich bajtów pliku a DC zaczynna dokończenie pliku :wink: Powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...