Skocz do zawartości
Slash_pl

Klawiatura Logitech Desktop Cordless

Rekomendowane odpowiedzi

Klawiatura wyglada tak:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1882

Otoz panowie pedaly z firmy Logitech nie uznali mi reklamacji twierdzac ze widac slady integracje wewnatrz klawiatury, ktorej nie mialem nawet zamiaru rozkrecac

Malo tego byla trzymana ok. 1,5 miesiaca

To jest totalnie paranoja

a chodzi jedynie o naprawienie "spacji"

Ktora po wcisnieciu sie

zacina sie

wydaje mi sie ze pekla gumka lub cos w tym stylu

Nie wiem teraz czy ja rozkrecic juz czy nie

Czy jest jakas firma podejmujaca sie nraprawami klawiatur ?

Panowie klawiatura kosztuje prawie 600 z myszka

Jeszcze raz no comnet dla firmy Logitech i na przyszlosc goraco jej NIE POLECAM

BANDA PEDALOW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, ....

pare pytan ..:

1. gdzie kupiles powyzsza klawiature???? chyba nie jakis badziewny sklep internetowy he,he ;-))

2. moze firma z ktorej kupie...ma do [gluteus maximus] ludzi i nie potrafia sie dogadac sie z dystrybutorem.

3. z tego co pamietam klawiatura ma gwarancje: 60 msc..... i raczej nie powinni robic problemów z jej reklamacja.

Ostatnia sprawa...... jak bedziesz cierpliwy to podam Ci namiar na gościa, przedstawiciela Logitecha na Polske..... Facet jest spox i pomoze załatwic co trzeba.... tylko trzeba troche umieć rozmawiac... :-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To lepiej nie polecaj firmy Komputronik bo to ta firma jest gwarantem, tak? Ja mam ten sam model juz rok i wszystko dziala znakomicie. Mam jeszcze 4 lata gwarancji i jest 8) .

Na przyszlosc postaraj sie postepowac delikatnie z ta klawiatura, bo jest ona bardzo wrazliwa i trzeba sie z nia obchodzic delikatnie.

Goraco polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, ....

pare pytan ..:

1. gdzie kupiles powyzsza klawiature???? chyba nie jakis badziewny sklep internetowy he,he ;-))

Klawiature kupilem w jednym ze sklepow normalnych w moim miescie, z Komputronika podalem tlkyo przyklad ktora to jest..

2. moze firma z ktorej kupie...ma do [gluteus maximus] ludzi i nie potrafia sie dogadac sie z dystrybutorem.

Byc moze, pytalem sie chlopakow czy nie mogli by to naprawic i nic z tego...

3. z tego co pamietam klawiatura ma gwarancje: 60 msc..... i raczej nie powinni robic problemów z jej reklamacja.

Ostatnia sprawa...... jak bedziesz cierpliwy to podam Ci namiar na gościa, przedstawiciela Logitecha na Polske..... Facet jest spox i pomoze załatwic co trzeba.... tylko trzeba troche umieć rozmawiac... :-)))

BYlbys w stanie podac jakis numer kontaktowy ?

bylbym Ci bardzo wdazieczny za to..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musiales trafic na jakis pechowy egzemplarz. Mam taki sam typ od jakichs 6 miesiecy i jest w pozadku. A mam dosc ciezkie lapy. Rozwalilem juz kilka klawiatur - kiedys w pracy 2 w ciagu 3 miesiecy. A na swojego logitecha nie ma m gwarancji i jakos mnie to specjalnie nie martwi. Jest to najlepsza klawiatura jaka mialem okazje uzywac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na twoim miejscu juz bym rozkrencil ta klawiatorke ale ostroznie, prawdopodobnie cos jest z drucikiemktory podnosi spacje moze sie skrzywil jak wielokrotnie spacia byla wciskana ghdzies z boku. powinienes sam to naprawic, tylko uprzeddzam ze ze spacjami i enterami jest sporo zabawy zeby je wnontowac ale sie uda napewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...