Slash_pl Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Klawiatura wyglada tak: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1882 Otoz panowie pedaly z firmy Logitech nie uznali mi reklamacji twierdzac ze widac slady integracje wewnatrz klawiatury, ktorej nie mialem nawet zamiaru rozkrecac Malo tego byla trzymana ok. 1,5 miesiaca To jest totalnie paranoja a chodzi jedynie o naprawienie "spacji" Ktora po wcisnieciu sie zacina sie wydaje mi sie ze pekla gumka lub cos w tym stylu Nie wiem teraz czy ja rozkrecic juz czy nie Czy jest jakas firma podejmujaca sie nraprawami klawiatur ? Panowie klawiatura kosztuje prawie 600 z myszka Jeszcze raz no comnet dla firmy Logitech i na przyszlosc goraco jej NIE POLECAM BANDA PEDALOW... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam, .... pare pytan ..: 1. gdzie kupiles powyzsza klawiature???? chyba nie jakis badziewny sklep internetowy he,he ;-)) 2. moze firma z ktorej kupie...ma do [gluteus maximus] ludzi i nie potrafia sie dogadac sie z dystrybutorem. 3. z tego co pamietam klawiatura ma gwarancje: 60 msc..... i raczej nie powinni robic problemów z jej reklamacja. Ostatnia sprawa...... jak bedziesz cierpliwy to podam Ci namiar na gościa, przedstawiciela Logitecha na Polske..... Facet jest spox i pomoze załatwic co trzeba.... tylko trzeba troche umieć rozmawiac... :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 To lepiej nie polecaj firmy Komputronik bo to ta firma jest gwarantem, tak? Ja mam ten sam model juz rok i wszystko dziala znakomicie. Mam jeszcze 4 lata gwarancji i jest 8) . Na przyszlosc postaraj sie postepowac delikatnie z ta klawiatura, bo jest ona bardzo wrazliwa i trzeba sie z nia obchodzic delikatnie. Goraco polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash_pl Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam, .... pare pytan ..: 1. gdzie kupiles powyzsza klawiature???? chyba nie jakis badziewny sklep internetowy he,he ;-))Klawiature kupilem w jednym ze sklepow normalnych w moim miescie, z Komputronika podalem tlkyo przyklad ktora to jest.. 2. moze firma z ktorej kupie...ma do [gluteus maximus] ludzi i nie potrafia sie dogadac sie z dystrybutorem. Byc moze, pytalem sie chlopakow czy nie mogli by to naprawic i nic z tego... 3. z tego co pamietam klawiatura ma gwarancje: 60 msc..... i raczej nie powinni robic problemów z jej reklamacja. Ostatnia sprawa...... jak bedziesz cierpliwy to podam Ci namiar na gościa, przedstawiciela Logitecha na Polske..... Facet jest spox i pomoze załatwic co trzeba.... tylko trzeba troche umieć rozmawiac... :-))) BYlbys w stanie podac jakis numer kontaktowy ? bylbym Ci bardzo wdazieczny za to.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Musiales trafic na jakis pechowy egzemplarz. Mam taki sam typ od jakichs 6 miesiecy i jest w pozadku. A mam dosc ciezkie lapy. Rozwalilem juz kilka klawiatur - kiedys w pracy 2 w ciagu 3 miesiecy. A na swojego logitecha nie ma m gwarancji i jakos mnie to specjalnie nie martwi. Jest to najlepsza klawiatura jaka mialem okazje uzywac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash_pl Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Tzn powiem tak ze gram czesto w Warcrtafta3 A tam 'spacja' jest najczesciej uzywana klawiszem i po prostu kiedys wciskam gram dalej proboje kolejny raz a tu klapa nie odskoczyla mi podwarzam odskoczy naciskam kolenjy raz i znow to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 na twoim miejscu juz bym rozkrencil ta klawiatorke ale ostroznie, prawdopodobnie cos jest z drucikiemktory podnosi spacje moze sie skrzywil jak wielokrotnie spacia byla wciskana ghdzies z boku. powinienes sam to naprawic, tylko uprzeddzam ze ze spacjami i enterami jest sporo zabawy zeby je wnontowac ale sie uda napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...