PoGo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 A brzmi ono następująco. Można jakoś ustawić odtwarzanie pojedynczego pliku, żeby nie wdzierał sie on na playliste ? Ja mam zrobione w foobar, że mam zakładki z zespołami i mam pod tym dyskografie.A jak wezme jakiś pojedynczy plik i odtworze po kliknięciu w oknie to kasuje mi sie ostatnio grana playlista i wskakuje mi ten jeden plik do okna :? jak to ustawić żeby mi sie tak nie kaszaniło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Preferences---->W lewym panelu klikasz na Core---->w prawym panelu szukasz opcji "always send to playlist"---->zaznaczasz ptaszkiem:)---->w polu obok wpisujesz nazwe playlisty w ktorej ma taki plik byc odpalony (np. 'nowa').Zapisujesz zmiany i juz smiga:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ok. Dzięki wielkie. Pozdrawiam ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...