Michmiel Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Outlook Express ostatnimi czasy przestał mi działać. Nie pomoga konfiguracja kont pocztowych od nowa za każdym razem gdu go uruchamiam występuje taki błąd i to odrazu nawet nie próbuje się łączyć: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'poczta.o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10049, Numer błędu: 0x800CCC0E Mam konta na onecie i o2 żadno nie działa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zrób sobie prezent na Święta i zainstaluj np. Thunderbird'a. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 http://pomoc.o2.pl/poczta/programy/oe6pl.html Ja tam jade na pop3.tlen.pl i smtp.tlen.pl i wszystko działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Jak dodajesz konta od początku to nie zapomnij o uwierzytelnianiu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...