borekpl Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam karte telewizyjna aver fun tv lite mam do niej strery pod "dziewiatki" niestety nigdzie nie moge znalesc pod win2000 moze ktos wie gdzie cos takiego by moglo byc (na stronie producenta i na driverguide nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Szukales tutaj: http://www.aver.com/support/drivers.php?OS...&Product=AVerTV ? lub tu: http://www.avermedia.com/ lub: www.google.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_Man Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Witam.Ja mam problem ze sterownikami Avertv a dokladnie chodzi o dwięk, nie mam dzwieku podczas zgrywania z vhs na kompa , kompa lacze z vhs kablem chinch zeby zgrac video a zeby zgrac audi to uzywam do podlaczenia vhs chinch a do kompa jack na wejsiu "jakc in" dolaczylem zdjecie na ktorym widac moj problem,instalowalem przerozne sterowniki i nic nie chce zainstalowac sobie sterownikow do zgrywania audio nie widzi ich :( jest to roche dla mnie wazne poniewaz nie moge zgrac dzwieku a obraz jest super,prosze o wskazowki co mam zrobic .pozdrawiam oczywiscie problem pojawia sie na windowsie XP jest to chyba na chipsecie bt848 Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Neo_Man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 czesc wam widze ze nie tylko ja borykam sie z ta karta telewizyjna tez ma stery pod 98 ale na xp to kaplica u mnie nawet na 98 nie dalo sie nagrywac z glosem wiec juz calkiem,wlasnie przegladam te stery moze ktorys w koncu ruszy,napiszcie jak komus to ruszy na xp ja probowalem juz prawie wszystkiego i i za kazdym razem wywalalo mi niebieski ekran. ja tez wlasnie mam ta karte na chipie Bt878 i szczeze nie ma na to juz sil,ale piszcie <_< Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...