GuC!o^ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Bry. Rok 2005 zbliża się wielkimi krokami i jak co roku przychodzi czas refleksji o tym co w tym roku nas spotkało miłego, a co przykrego, co my zrobiliśmy dla innych dobrego a co inni dla nas. I jak co roku stawiamy sobie cele, do których chcemy dążyć. Dlatego założyłem ten temat mając nadzieje że pomoże on nam wszystkim zapamiętać nasz cele i postanowienia. Aby zbytnio nie zaśmiecać prosze o krótkie i treściwe wypowiedzi na temat Tak więc zaczne od siebie. W nadchodzącym roku postawiłem sobie za cel, zdanie prawa jazdy oraz podciągnięcie się w nauce. Pozdrawiam... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 W nadchodzacym roku postanawiam ze nie bede nic postanawial, bo i tak nie dotrzymam danej sobie obietnicy ;) A tak na serio - postanawiam ze bede jezdzil po terenie zabudowanym nie wiecej niz 90. W tym roku troche przegialem... edit... tutaj tez przegialem...- 70kph wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Dla mnie rok 2004 Byl najwspanialszym Rokiem Jakim przezylem :!: Cel w 2005: Dobrze zdac Mature i dostac sie na studia, jesli to wszystko uda mi sie to juz od lipca mozna powiedziec ze sie "wyprowadzam" z domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 A co mi tam... Nauczyc sie tanczyc.... ;] Przeczytac manuala do iptables :mrgreen: Przestac szydzic z hip-hopu Co tam jeszcze.... zrobic ojcu strone WWW (od 5 lat to postanawiam ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nic nie robi. To jest najlepsze postanowienie. A tak na serio to kupic sobie nowa grafike :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 1. zarobic na sprzet ;] (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) 2. znalezc ta jedyna (to sobie co roku postanawiam ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 1. Schudnąć....;) 2. Nauczyć się w końcu programoania... 3. Poszerzyć (się ;)) horyzonty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - wiecej sie uczyc - nauczyc sie w koncu dobrze php ;] - zamontowac wc, bo lezy i sie kurzy, a mnie sie nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Rzucic palenie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - uczyc sie Moze jak napisze tutaj to cos z tego bedzie;] [Kogo ja chce oszukac? :lol: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - wiecej sie uczyc - nauczyc sie w koncu dobrze php ;] - zamontowac wc, bo lezy i sie kurzy, a mnie sie nie chce ;] to gdzie załatwiasz teraz swoje potrzeby?? :lol: :lol: postanawiam nauczyc sie noseslide'a;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Poprawić ocenę z chemii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nie bede oryginalny jak powiem zeby sie podciagnac w nauce... ale w sumie to 2 klasa sredniej school to jeszcze se odpuszcze ;] :lol: A tak naprawde to zeby ten rok szybko minął bo ja juz chce prawko jazdy :D czyli postanawaim szybko i aktywnie przezyc ten rok :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - wiecej sie uczyc - nauczyc sie w koncu dobrze php ;] - zamontowac wc, bo lezy i sie kurzy, a mnie sie nie chce ;] to gdzie załatwiasz teraz swoje potrzeby?? :lol: :lol: postanawiam nauczyc sie noseslide'a;]]]]] Uzywam umywalki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Od nowego roku postanawiam nie odpowiadać w głupich topicach na tweaku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Postanawiam: -Zdać 3klase lo -Zdać dobrze mature i dostać się na państwowe studia -Nie stracić prawka -Wolniej jeździć -Znaleźć drugą połówke Ps: I tak wiem, że tylko może z dwa się uda spełnić ;(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 poca a substancje stale przez okno nie ;] no to moje postanowienie jest takie samo jak przez ostatnie 3 lata ;] uczyc sie i miec 5 z matmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Znaleźć kobietę mojego życia, spłodzić syna, zbudować dom... upsss, trochę się rozpędziłem może na początek wystarczy to pierwsze ;]]] Jeszcze można by się paru rzeczy nauczyć (php, sql, ect.) ale jakoś nie mogę się do tego "zebrać" :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Stac sie lepszym czlowiekiem ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 1. znaleźć kobietę 2. poprawić oceny (średnia 4,2 w 2 klasie szkoły średniej to dla mnie o wiele zamało :P) 3. mniej pić [wiadomo czego] 3. nauczyć się wreszcie PHP 4. zacząć chodzić regularnie na siłkę Wszelkie podpunkty mają charakter informacyjny i nie stanowią ważnego dokumentu w świetle prawa. :D tak dla bezpieczeństwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Rzucic palenie :oops:wywal ta ikonke na koncu twojej wypowiedzi.. jedno z najlepszych postanowien noworocznych jakie tutaj przeczytalem.. A moje postanowienie zmadrzec i sie chce jakos nawrocic :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - nadrobic spadek formy na silowni + zwiekszyc mase - uzbierac na sprzet (2 gramofony + mixer) - znalezc odpowiednia kobitke :) - mniej siedziec przy kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - uzbierac na sprzet (2 gramofony + mixer)to siedzimy w tym razem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 - mniej siedziec przy kompieNo nie przesadzajmy z tymi postanowieniami noworocznymi... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Rzucic palenie :oops:wywal ta ikonke na koncu twojej wypowiedzi.. jedno z najlepszych postanowien noworocznych jakie tutaj przeczytalem.. Ta ikonka to dlatego ze ciagle pale (chociaz probowalem rzucic kilka razy) a nie dlatego ze chce rzucic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 postanowienia noworoczne to tradycja :D prosimy kolejnych forumowiczów o składanie w tym miejscu swoich krwią podpisanych postanowien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ktorych i tak polowa nie spelni :> To tak jakbym postanowil... Nie uzywac kompa i przypadkiem nie wchodzic na Tweak.pl :> albo bravo.pl :shock: :lol: mArrAtoN trzymam kciuki za Twoje postanowienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 nigdy nic nie postanawialem..... ale teraz chyba musze :] postanawiam sobie, ze zaczne sie uczyc, bede mniej chlal, naucze sie kilku utworow satrianiego :> ale nie rzuce palenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ojoj: @bruce brzydko :P palenie zabija !!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Czyli mniej użytkownikow na forum - czyli mniejesze obciazenie serva - czyli szybciej - czyli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...