bruce Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ja dorzuce jeszcze: -stestowanie wiekszej ilosci srodkow psychoaktywnych -zrobic prawko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A ja sobie takie rzeczy postanowiłem 1. Zdać CPE (taki egzamin z angielskiego) 2. Schudnąć 3. Mniej kasy pakować w kompa. 4. No i wypadałoby się troszkę rozerwać, bo w tym roku nie robiłem nic innego tylko się uczyłem. (Wedle angielskiego przysłowia: “All work and no play makes Jack a dull boy”) 5. Wyrobić sobie prawo jazdy 6. Nic nie pić w sylwester i nie męczyć sie z potwornym kacem nazajutrz. 7. Przeżyć :lol: Chyba wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 1. Prawko 2 Zdać :D 3. Kupić sobie guna do ASG albo AEG'a albo shut gana 4. Pojechać w wakacjie do senatorium Jak coś to jeszcze dodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 - sprawic aby tej lepszej polowie bylo ze mna dobrze - nie stracic prawa jazdy/jezdzic wolniej - sprowadzic w koncu ta Honde z niemiec... - zdac mature - za rok o tej porze powiedziec ze to byl udany rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 zwolennik Hondaczki? :lol: wiesz co dobre... hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Uuu - ja niby nie mam ale coz znajdzie sie kilka: 1. Stracic jakies 5 kg ;] 2. Dostac sie na studia -> zdac mature ;] 3. "Byc milszym dla ludzi" --- :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 PRZESTAĆ PRZEKLINAĆ BO MAM TEGO DOŚĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 - Trochę przytyć bo przez tą szkołe straciłem dużo na masie. Nauka zabija :( - :D zostać zastępcą naczelnego na tweak.pl (żartuje, nie zgłaszajcie tego postu liskowi :P ) - "drugs kill" - wszystko jasne - przeżyć sylwestra - mniej $$$ wydawać na głupoty - rozkręcić własny biznes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A chcesz moje kilogramy ? Moge ci oddac 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jeśli chodzi o sprawy sylwetki to postanowiłem wytrzymać jak najdłużej na ckd czyli cyklicznej diecie ketogenicznej wyższa szkoła jazdy ale polecam ją gdyż testowałem na sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A chcesz moje kilogramy ? Moge ci oddac 5? :lol: Z chęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 To jak jestes z Wawy to wiesz ;] 2839889 - Moje GG - moze da rade przez GG ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Pracę w salonie Skody zdobyłem... Jeszcze trzeba jakąś dodatkową działalność rozkręcić :) I będzie full wypas... :P A plany na ten rok... Mieszkanie, samochód... Ogólna stabilizacja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jako kto w tym salonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jako kto w tym salonie?Boss :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 albo przeyczyszczam bieżników :P a ja otworzę działalność gospodarczą i będę gospodarował, tylko jeszcze nie wiem czym, pewnie moim osłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 1. Nie zabic zadnego uzytkownika tweak'a bo mnie wsadza ;) 2. Nie zabic zadnego wykladowcy. Wprawdzie zostal bym bohaterem ale i tak by mnie wsadzili ;) 3. Schudnac ;) 4. Przestac pic kilka kaw dziennie. 5. Nauczyc sie gotowac cos bardziej zaawansowanego niz kurczak + ryz + sos uncle bens z sloika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Postanawiać to ja sobie mogę :lol: To by jeszcze miało sens gdybym mógł wyjść z siebie i sam sobie nakopać :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ten rok byl najgorszy chcialbym jak najszybciej go zapomniec a co postanowilem?:> nabrac na masie tak do 105kg do lata:> i zaliczyc te cholerne studia wrescie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 -Przebić magiczną liczbe 300 vinyli -zostać rezydentem jakiegoś fajnego klubu -znaleść tą jedyną l-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja dorzuce jeszcze: -stestowanie wiekszej ilosci srodkow psychoaktywnych :lol: :lol: Podobnie u mnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja post anawiam rze hcę stać siem mondżejszy i nie robidź błendów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja dorzuce jeszcze: -stestowanie wiekszej ilosci srodkow psychoaktywnych :lol: :lol: Podobnie u mnie :twisted: :gitara: Przyłączam się do was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jako kto w tym salonie? Sprzedawca samochodów :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jakto psychoaktywnych? Co przez to rozumiecie? To nie jest pytanie "glupie" ja naprawde nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jakto psychoaktywnych? Co przez to rozumiecie? To nie jest pytanie "glupie" ja naprawde nie wiem... :ploom: Zielono Biało Kolorowo Odjazdowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wstydzcie sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jakto psychoaktywnych? Co przez to rozumiecie? To nie jest pytanie "glupie" ja naprawde nie wiem... http://www.hyperreal.info :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wstydzcie sie ;] :? Czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja mam zamiar sie wiecej uczyc, trza sie na studia dostac;]]] wciaz poszerzac horyzonty (oj ciezko bedzie bo mam wiele zainteresowan) za rok na sylwka chce zrobic fajny pokaz pirotechniczny;]]]] nom i lepiej wykorzystac zycie;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...