juur Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 http://www.longhorn.pl/ Bardzo dobra strona mojego kolegi,ciagle aktualizowana Polecam serdecznie wszystkim fanom systemow...operacyjnych :D pozdrawiam 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Bardzo mi się podoba. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Może być, zebrane troche informacji w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ladna strona Mala wskazowka. Daj jakies tytuly ikonek w gornym menu. Bo ja musialem do kazdej wchodzic zeby dowiedziec sie co to za dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Polecam serdecznie wszystkim fanom systemow...operacyjnychZapomniales dodac Microsoftu ;) Fajna stronka, szkoda ze w menu nie ma podpisow ikon, bo sie musialem domyslac i dedukowac po statusie na dole strony. Po przeczytaniu 2 newsow juz dzisiaj mowie ze nie bede mial longhorna ;) (Nastepca DX - bo jak sie polaczy 3d z 2d, to mi sie komp zawiesi przy odpalaniu OS, Ulubieniec wirusow- bo sasser to dla mnie za duzo) A i fajny bannerek jest na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nie wiem czy fajna bo mi nie działa :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nie wiem czy fajna bo mi nie działa :-( Mam to samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nie wiem czy fajna bo mi nie działa :-( Mam to samo :evil: Ja też :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 stronka juz działa zapraszam :blink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...