koperek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Witam ! Mam dla Was pytanie. Mam zwykły wentylator i radiator Intela. Chcę go zastąpić jakimś lepszym zestawem chłodzącym do 130 zł. Myślałem o Pentagram freezone qc 80 lub 120 cu. Czy ten wentylator będzie godny swej ceny. Proszę o uwagi i o pomysły na ten temat. Może macie inne pomysły zakupu zestawów chłodzących Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Chyba pomyliles dzialy ... a co do coolera to w tej cenie to chyba tylko jakis pentagram ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38848952 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dokładnie. bierz arctica. Lekki, niekłopotliwy w montażu i bardzo wydajny a do tego jeden z najcichszych. I ceny świetne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=139 PS. ma ktos linki do testow tego arctica?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) poszukaj moich 2-3 postów tył. Dziś zrobiłem testy arctica Freezer 7 (to samo co 4 tylko na gniazdo LGA775) ze 100Wat prescottem 3.2GHz. Arctic wymiata Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Informatoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...