Skocz do zawartości
koziolk

CD-ROM marzen!

Rekomendowane odpowiedzi

i tak nigdy tego nie wykorzystasz :D , mi wystarcza moj dysk 20 GB i nagrywara z plytami  700MB, po co wiecej ?? no chyba ze windows bedzie zajmowal z 40GB to wtedy moze...

Mi nie wystarcza mój dysk 80GB ani nagrywara 870MB ... :(

Poza tym jak już nagrasz 50 płyt to Ci się nie będzie chciało nimi żonglować - na takim nowym napędzie zmieścisz wszystko na jednej płycie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie moge się doczekac kiedy sie te cd-ki w sklepach pojawią 8O  8O

Czuje ze sie nie doczekamy :) Juz jakies ladnych pare lat temu czytalem ze wynalezli plyty CD o pojemnosci 1TB , ktore mozna odczytywac w normalnych CeDekach !! i co??? NIC.... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1GB są - i faktycznie część CD-ków potrafi to czytać, ale nagrywają to specjalne nagrywarki :((, pozatym płytki są diablo drogie, i niedostępne (czytałem o tym w instrukcji jednej z stacji łącznośći specjalnej Ericssona- acz sam tego cuda nie widziałem :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1GB są - i faktycznie część CD-ków potrafi to czytać, ale nagrywają to specjalne nagrywarki :((, pozatym płytki są diablo drogie, i niedostępne (czytałem o tym w instrukcji jednej z stacji łącznośći specjalnej Ericssona- acz sam tego cuda nie widziałem :( )

AJć najpierw będą DVD+r i DVD+rw (chyba tak się to pisze) - i to zapewne taki będzie standard nośników dvd. A z tymi cd'kami trzeba będzie trochę poczekać, moze 5 lat ?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi