koziolk Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 CD-ROM o pojemności nie 650 MB, ale 650 milionów MB? Jest to możliwe dzięki wykorzystaniu atomów do przechowywania danych - informuje serwis BBC News. Co wy na to :?: :?: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 i tak nigdy tego nie wykorzystasz :D , mi wystarcza moj dysk 20 GB i nagrywara z plytami 700MB, po co wiecej ?? no chyba ze windows bedzie zajmowal z 40GB to wtedy moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 i bedzie dostepne za 10 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 i tak nigdy tego nie wykorzystasz :D , mi wystarcza moj dysk 20 GB i nagrywara z plytami 700MB, po co wiecej ?? no chyba ze windows bedzie zajmowal z 40GB to wtedy moze...Mi nie wystarcza mój dysk 80GB ani nagrywara 870MB ... :( Poza tym jak już nagrasz 50 płyt to Ci się nie będzie chciało nimi żonglować - na takim nowym napędzie zmieścisz wszystko na jednej płycie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ja już mam tyle płyt, że czasami musze długo szukać, żeby znaleźć to co chcę. Fajnie by było nagrać sobie wszystkie gry na jednego CDeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 i bedzie dostepne za 10 lat... może nie za 10 ale za 5 lat, ale to i tak wystarczjąco długo trzeba czekać. A Windoza do tego czasu bedzie zajmować połowę objętości dysku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 tylko polowe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 moze i bedzie za piec lat, ale trzeba bedzie poczekac nastepne 5 zeby cena tego cuda, byla akceptowalna dla przecietnego czlowieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 A narazie upowszechnia sie DVD-R... a moze nie? Z reszta z takimi czasami dostepu to ja dziekuje, wolalbym twardziela o takiej pojemnosci, i to takiego 50 000 RPM i z buforem 128 MB :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Już nie moge się doczekac kiedy sie te cd-ki w sklepach pojawią 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Już nie moge się doczekac kiedy sie te cd-ki w sklepach pojawią 8O 8O Czuje ze sie nie doczekamy :) Juz jakies ladnych pare lat temu czytalem ze wynalezli plyty CD o pojemnosci 1TB , ktore mozna odczytywac w normalnych CeDekach !! i co??? NIC.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Czuje ze sie nie doczekamy :) Juz jakies ladnych pare lat temu czytalem ze wynalezli plyty CD o pojemnosci 1TB , ktore mozna odczytywac w normalnych CeDekach !! i co??? NIC.... :? Korzysta z nich np. armia NATO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Czuje ze sie nie doczekamy :) Juz jakies ladnych pare lat temu czytalem ze wynalezli plyty CD o pojemnosci 1TB , ktore mozna odczytywac w normalnych CeDekach !! i co??? NIC.... :? To sa plyty 1GB :) nie TB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 NIezle gostek kity lykasz jak młody bociek żaby 1tb na cd i to ejszcze zwykle cdromy moga odtwarzac hehz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 1GB są - i faktycznie część CD-ków potrafi to czytać, ale nagrywają to specjalne nagrywarki :((, pozatym płytki są diablo drogie, i niedostępne (czytałem o tym w instrukcji jednej z stacji łącznośći specjalnej Ericssona- acz sam tego cuda nie widziałem :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 1GB są - i faktycznie część CD-ków potrafi to czytać, ale nagrywają to specjalne nagrywarki :((, pozatym płytki są diablo drogie, i niedostępne (czytałem o tym w instrukcji jednej z stacji łącznośći specjalnej Ericssona- acz sam tego cuda nie widziałem :( ) AJć najpierw będą DVD+r i DVD+rw (chyba tak się to pisze) - i to zapewne taki będzie standard nośników dvd. A z tymi cd'kami trzeba będzie trochę poczekać, moze 5 lat ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Dla zainteresowanych tematem rozwoju nosnikow danych: http://www.detnews.com/2002/technology/021...nology-6924.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...