Junior.git Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 witam! prowadze ze znajomym servis z grami, i chcemy nasza strone rozszerzyc o filmy z gier, ktore sami mamy krecic :) problem w tym ze nie znam programu ktiry moglby wykonac , to czego wymagam :( mam cos o nazwie camtasia studio, ale zaraz po wlaczeniu, w grze FPS spada do 2~5 (porywami do 8) i nie da sie pozniej tego ogladnąć :( prosze o pomoc, za co z gory all dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Dobrym programem jest FRAPS z tym, ze jesli sie nie myle to filmiki mozna nagrywac jedynie 30-to sekundowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Dobrym programem jest FRAPS z tym, ze jesli sie nie myle to filmiki mozna nagrywac jedynie 30-to sekundowe. chodzilo mi o bardziej , trafny program. camtasia byłaby dobra gdyby nie to obciazenie...fraps - za krótkie jesli tylko 30sekund :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 camstudio jest idealny , nagrywa do avi aal z pulpitu , tylko że na stand. config 1min to ok 10MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jest jeszcze takie cudo jak Gamecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Frapsem 30 sek tylko? Mi się wydaje że dłuższe mogą być... Chociaz nie pamietam czy nagrywalem jakiś > 30 sek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 a ja nie jestem pewien czy frejmsy którys program utrzyma... przesz musi zrobic zrzaut ekranu.. i zapisac (+ewentualana kompresja) = to musi trwać... zwłaszcza w rozdziałkach 1024++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...