mateusz91 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 procek AMD sempron 2800+ s.754 orginalnie 1,6GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam. Mam płytkę K8ns rev. 2.0 bios F19. Wszystko śmigało pięknie, miałem dysk SataII Barracuda 7200.10. 250gb. Nigdy nie miało miejsce, żeby przy starcie nie został on wykryty. Teraz dokupiłem Barracuda 12, 750gb. I mam je wpięte obydwa. Problem polega na tym, że dyski wykrywane są losowo. np. wczoraj już się cieszyłem, że jest dobrze i startuje za każdym razem, dziś znowu nie chce...Przy pierwszym uruchomieniu nie znajduje żadnego dysku - boot failure, reset -> wszystko ok, start systemu. Ustawiłem już zworke w nowym Seagacie na SataI. Napędy w Biosie na auto, oraz całkowicie wyłączyłem Raid... Czy może to być kwestia tego, że...zbiegiem okoliczności 3 napędy są na jednym zasilaniu? DVD-RW Samsunga na molexie, a potem...rozgałęzenia na złącze zasilania Sata na dwa dyski... Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 to zmien bios na najnowszy a plyta chyba poprawnie obsluguje sata 1 ja mam dwa dyski sata II i jest ok . ale chyba mozna w dysku przestawic zworka na sata I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalsg Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 mam pytanie mam płyte główną ga-k8ns rev.2.0 i wersję biosu nvidia-42302e31 award modular bios v6.00pg czy będzie działał dysk sata II bo mam złacze sata I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 U mnie bez broblemu chodzą nowe dyski 500/320gb ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...