Skocz do zawartości
Michał1

Jak włączyćwyłączyć karte grafiki w windows xp?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem: po zainstalowaniu service pack 1 dla winxp moja riva tnt2 nie za bardzo chciała działać. Mianowicie system jej nie wykrywał (była jako standardowa karta grafiki), wiec postanowiłem ze ją wyłącze w menedżeże zadań (instalowanie różnych wersji sterowników nie podziałało). Kiedy uruchomiłem ponownie komputer system sie łąduje (bo dysk pracuje) ale nie włącza sie pulpit, (a monitor jest włączony :) I niestety jak sie okazało nie był to dobry pomysł, bo teraz nie wiem co robić, a przeciez formata nie bede robił :(. Prubowałem tez przeinstalować winxp, ale to samo, instalator pracował a monitor był czarny, może ktoś umie pomóc, byłbym wdzięczny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, i po co ześ wyłączał?

Uzytkownicy SP1 coraz częściej komunikują o błędach. :(

Ja się wstrzymałem i nie zainstalowałem.

Sproobuj pożyczyć i wsadzić jakąś inną karte i na niej odpalić Win XP, a potem ustawić jak należy, powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hhahah, ja kiedyś usunąłem grafę i potem nie mogłem jej z powrotem zainstalować, ale ekran był widoczny.

Jeśli w win XP jest odzyskiwanie systemu, to spróbuj - może pomoże.

jak już zdjął system to chyba się nie da

ale wiesz co? spróbuj ustawić w biosie żeby dopalał z karty pci, pozwól się poładować windzie itd albo zwiesić i potem znowu przestaw na agp.

a sorki zapomniałem, że byś sobie narobił kaszanki :oops: jak nie masz wolnej grafy na pci :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi