Michał1 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Mam taki problem: po zainstalowaniu service pack 1 dla winxp moja riva tnt2 nie za bardzo chciała działać. Mianowicie system jej nie wykrywał (była jako standardowa karta grafiki), wiec postanowiłem ze ją wyłącze w menedżeże zadań (instalowanie różnych wersji sterowników nie podziałało). Kiedy uruchomiłem ponownie komputer system sie łąduje (bo dysk pracuje) ale nie włącza sie pulpit, (a monitor jest włączony :) I niestety jak sie okazało nie był to dobry pomysł, bo teraz nie wiem co robić, a przeciez formata nie bede robił :(. Prubowałem tez przeinstalować winxp, ale to samo, instalator pracował a monitor był czarny, może ktoś umie pomóc, byłbym wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Heh, i po co ześ wyłączał? Uzytkownicy SP1 coraz częściej komunikują o błędach. :( Ja się wstrzymałem i nie zainstalowałem. Sproobuj pożyczyć i wsadzić jakąś inną karte i na niej odpalić Win XP, a potem ustawić jak należy, powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 sproboj tryby awaryjne, moze odpali sie w 640x480 w 16 kolorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Hhahah, ja kiedyś usunąłem grafę i potem nie mogłem jej z powrotem zainstalować, ale ekran był widoczny. Jeśli w win XP jest odzyskiwanie systemu, to spróbuj - może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Hhahah, ja kiedyś usunąłem grafę i potem nie mogłem jej z powrotem zainstalować, ale ekran był widoczny. Jeśli w win XP jest odzyskiwanie systemu, to spróbuj - może pomoże. jak już zdjął system to chyba się nie da ale wiesz co? spróbuj ustawić w biosie żeby dopalał z karty pci, pozwól się poładować windzie itd albo zwiesić i potem znowu przestaw na agp. a sorki zapomniałem, że byś sobie narobił kaszanki :oops: jak nie masz wolnej grafy na pci :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...