Skocz do zawartości
Dzidzia

Mediatech=Media-LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj chciałbym wam pokazać jaką super jakość :lol: za rozsądną cene dostajemy wraz zakupem adiofilskiego sprzetu firmy Mediatech przenosiłem sobie "wzmacniacz" do "słuchawek" "5.1" i usłyszałem że coś w środku terkocze/lata , pomyślełem ze obluzowała się jakaś śróbka to otworze przykręce bedzie i git i co wazniejsze unikne zwarcia jakież było moje zdziwienie gdy ...(reszta na fotkach) słuchawki były używane hmmm..... no powiedzmy ze 30razy maja ok. roku .... nigdy nie uzywalem ich "na maxa" bo już na pół gwizdka trzeszczą jak poparane ... Pisząc tego posta chciałem trzasnąc wiecej fotek żeby przybliżyćwam jakich to cudownych podzespołów dostarcza nam firma media-tech i co sie okazało to co na pierwszy rzut oka miało być radiatorem (chciałem spr. jaki mofset sie pod nim kryje a tu co to jest obiążenie boże jaki beton !! nie znam sie na ścierzkach ale strzeliłem fote może zaraz ktoś dojdzie ze z 3 kabli robią stereo Szczyt Poprostu , no na takie chamstwo brak mi słów gdyby to był sprzęt za 20zł bo tyle max jest wart to ok ale to jest 30zł tańsze od gainwarda kosztowały ponad 220zł rok temu nie wiem ile teraz na cholera o to foty....

sprwdzcie swoje wzmacniacze taj "firemki" może jeszcze jakieś rewelacje będą!!!a ewidentnie jeszcze do czegośto pakują bo w obciążniku jest wycięcie które nijak do niczego nie pasuje w tym "wzmacniaczu". Chyba dam linka mediatechowi do tego topicu niech sie wypowiedza. Czemu sprzedają słuchawki do walkamna na gąbce do mycia z cegło wzmacniaczem

Normalnie cholera mnie bierze jak widze coś takiego :evil:

Jak by ktoś miał wątpliwości to są te słuchawki http://www.media-tech.pl/products/images_b...ig/mt371_01.jpg

I aktualnie kosztują <werbel> 249zł

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Moze i wy zajrzycie do waszych mediatechow !! zobaczymy jakie kwiatki tam wpieprzaja :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam.

Mam Samsungi

Porazajaca moc 10W (w porywach 80) wystarcza zeby wkurzala sie rodzina i krzyczala "Przycisz to cholerstwo!"

Jak rozkrecilem kiedys (przy okazji czyszczenia siateczki) to sie okazalo ze maja nawet zwrotnice (kondensatory) przy gwizdkach (chociaz przy sredniotonowych cewki nie ma).

Wracajac jednak do Twojego sprzetu. To co wydawalo Ci sie radiatorem, to faktycznie jest obciazenie, zeby sie nie przesuwala mocno skrzyneczka po biurku podczas podglaszania/sciszania. A podzespoly- w to juz nie wnikam. Moze sie im pudelka podczas montazu pomylily :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam.

Mam Samsungi

Porazajaca moc 10W (w porywach 80) wystarcza zeby wkurzala sie rodzina i krzyczala "Przycisz to cholerstwo!"

Jak rozkrecilem kiedys (przy okazji czyszczenia siateczki) to sie okazalo ze maja nawet zwrotnice (kondensatory) przy gwizdkach (chociaz przy sredniotonowych cewki nie ma).

Wracajac jednak do Twojego sprzetu. To co wydawalo Ci sie radiatorem, to faktycznie jest obciazenie, zeby sie nie przesuwala mocno skrzyneczka po biurku podczas podglaszania/sciszania. A podzespoly- w to juz nie wnikam. Moze sie im pudelka podczas montazu pomylily :?:

Hmm moze i racja ale po akcji jak wrzucali do zsilaczy kawalki betonu zeby byly ciezsze (bo niby wiecj kg= wiecej W :lol: ) to mnie dobiło zreszta kogo nie wkurza stracenie 240zł :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety, tak to jest. Oszczędza się na wszystkim. Tylko nie na kliencie :(

Mam jakieś słuchawki medialola, pałąk z mikrofonem ledwo do policzka dosięga :D bo zaczyna się nad membranami, ponad uszami :D Rozkrece z nich mikrofon, bo słuchawki same w sobie to chłam jakich mało :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Media to firma pokroju Mint'a i innych "budzetowych" producentow.

Oni nie ida na jakosc tylko na ilosc, wiec nie mozna od nich wymagac wiele...

odczep sie od minta, do dobra firma :P

zresztą jak wiadomo mint produkuje jedynie pudełka i naklejki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę nic złego w tej płytce oprócz tego że rozwaliło ci kondensator. Wszystkie elementy są normalne. Nie wiem czego się spodziewałeś w środku, może pozłacanej płytki?

Płaci to się za firmę a nie za sprzęt, ale to wiadomo od dawna. Idź kup sobie np. markowe ubranie, czemu jest takie drogie? Bo ma odpowiedni napis na metce, a czemu jest produkowane w Chinach? Bo producent jest z USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez nie kupuje... sam robie :lol:

a te syfy w środku to wnętrznosci kondensatora który musiał najwyraźniej explodować :D.. ze też huku nie słyszałes... moze słuchawki miałes na uszach :mrgreen:

W sumie to wiem jak kondziorek potrafi pier....ąć a tu nic nie wiem ... nie wydaje mi sie zeby plaskikow skrzynka mogła wytłumić taki huk ... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zestaw Zambra 5,1 z media techu ale kupilem to za 220 zamiast

320zł więc nie nażekam. Spelniala swoja role i mysle że za te 220zł to nic lepszego nie dostanę.

Mialem kiedys okazje być w ich siedzibie. Trafiłem akurat jak niszczyli wadliwy sprzęt. Wyobrażcie sobie cały plac wielkości boiska do koszykówki, sprzętu (klawiatury, pady, głośniczki, kierownice, myszk i inne) chodził sobie gościu z młotkiem i rozwalał to wszystko na części.

Kiedys to po prostu wywalili do śmietnika ale jak znależli sie ludzie co to wyciagali i oddawali do serwisu media tech z podrobiona gwarancja to zaczeli niszczyc zeby nie mozna bylo tego robic. Mnustwo mnustwo sprzetu z drobnymi usterkam, po prostu nie oplaca im sie tego naprawiac tylko daja nowe. Az zal bylo patrzec :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi