Mike3129 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 A mianowicie mam taki problem. Posiadam usługe neostrada i modem sagem f@st 800 i ostatnio dość często dziejeś się tak że dioda w modemie adsl nie może zaświecić sie na stałe i miga, podczas gdy ona miga ja robie coś innego na kompie gram, programuje itp. I popewnym czasie wyskakuje mi komunikat " Other applications currently occupy the USB bandwith. Please clouse all other applications, then remove other USB devices. Click OK to continue" no i zamykam aplikacje i klikam ok, zmieniałem i instalowałem od nowa wszystkie urządzenia podłączone do USB. Następnie po kliknięciu na OK pokazuje się drugie okno i tam pisze "Please wait while modem is adjusting the USB bandwith", no i czekam poczym komunikat znika a lamka ADSL cały czas mruga. Zaczeło się to dziać po insatlowaniu Linuxa obok WinXP(najpierw Mandrake 9.2 potem MDK 10.1 i na samym końcu MDK 10) po czym odinstalowałem linuxa i przeinstalowałem uzrądzenia podłaćzone pod USB, jednak nadal czasmi się to dzieje. Gdy występuje ten problem wyłaczam kompa i zostawiam go na jakieś 30 min po czym przychodze i działa, jednak zaczynam grać z właczonym netem to po chwili wyskakuje mi ten pierwszy komunikat o zamknięciu aplikacji, jednak to zdaża się żadko. PROSZE O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Szkoda że nikt nie chce mi pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slike99 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ja bym zadzwonil na 0 800 102 102 (darmowe:P) i ochrzanil tpsa niech przyjada do ciebie i sprawdza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 dokładnie. Nie jest to wina kompa, możliwe że twoja linia telefoniczna co nawala (centrala z którą się łączysz coś psuje).. Ja tak mialem jak byla burza i mi modem strzelił.. też coś podobnego miałem:) Aha, i nigdy nie pisz, że nie chcemy pomóc; po prostu nie ma ludzi, którzy by wiedzieli wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 peseq masz racje sorry, ale poprostu już mam dość telekomunikacji a nic innego nie moge założyć. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...