ssound Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 lol? okazja? yyyy? :zonk: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37717286 jak aukcja jest zakończona kliknijcie ja inne aukcje użytkownika, co chwila wystawia nowe, odkąd dowiedziale sie o tej aukcji sprzedał juz tych laptopów napewno ponad 50 sztuk moze 100 nie wiem, ludzie biorą nawet po 6 sztuk na raz :lol: ja sam wziołem dwa :wink: Mam 100km do Lublina więc przejade się po moje laptopy o ile dodzwonie się do sprzedającego, puki co zgłasza sie przepełniona sekretarka. Z tego co widziałem koleś sprzedał lub kupił same drobiazgi głównie modelarskie (tory itp shit do kolejki) co może świadczyć o jego wieku :D Zarejestrował sie na allegro 2 miesiące temu... :wink: Kupujcie twekowicze taka okazja sie może nie powtórzyć! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ja też kupiłem 2 :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jezeli nie walek, to niezla okazja. sprzedał lub kupił same drobiazgi głównie modelarskie (tory itp shit do kolejki) co może świadczyć o jego wieku :DModelarstwo nie swiadczy o wieku. Kumpel (21 lat) jest modelarzem. Tak samo moj dawny nauczyciel z LO i jego znajomy- nauczyciel z technikum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 a ja nie kupie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 przeciez to ewidenty walek ... juz sie zaczyna - patrzcie na komentarze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ja tam w cuda nie wierzę.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 600Ghz ;) - na poczatek :).... Komentarze juz swiadcza o klasie aukcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Looknijcie na komentarze - już się zaczyna :D wiedziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 i tak właśnie zrobili nas w konie hehe :D a mielibysmy dwa laptopy do zabawy...widzisz jaka to niesprawiedliwosc... a te telefony po 14.00 zł - to dopieru lolstwo :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 e siostra cos ci sie avatar nie świeci, nie zamulaj łącza bo kabel leci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 e siostra cos ci sie avatar nie świeci, nie zamulaj łącza bo kabel leci :D :D 8O 8O nie wiedziałem że ta Agaaaa to ta twoja Agaaaa 8O :D :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 nie pierwszy i nie ostatni oszust.... strzeżcie się i przede wszystkim myślcie zanim kupicie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 "jeśli zobaczysz wady wymienimy na wolny od wad" jak mozna kupic widzac takie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 e siostra cos ci sie avatar nie świeci, nie zamulaj łącza bo kabel leci :D e jak ty grasz to ja nic nie mówie ze zawalasz łącze wiec siedz cicho i milcz - bo guma :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 e siostra cos ci sie avatar nie świeci, nie zamulaj łącza bo kabel leci :D e jak ty grasz to ja nic nie mówie ze zawalasz łącze wiec siedz cicho i milcz - bo guma :lol: :twisted: Agaaa jesteś WIELKA to mi sie podoba rulezzz (guma rulezzz) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Coraz wiecej panien na tym forum.... zle sie dzieje 8O fajne komentarze "MIAŁ BYĆ PREZENT DLA SYNA NA GWIAZDKĘ A JEST KICHA DORWĘ TEGO KOLESIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 "A miało być taak pięknie...!" Dobrze że mnie nie podkusiło i nic nie licytowałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Przeciez to smierdzialo walkiem na kilometr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Przeciez to smierdzialo walkiem na kilometr ;]kilometr?? ja to czulem w olsztynie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Hmm... A ile jest od Lubina do Ostrołęki ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...