Laajt Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Chcialbym zakupic podana w topicu karte i glosniki, tylko zastanawiam sie czy da sie podlaczyc glosniki 5.1 pod karte ktora obsluguje zestawy 7.1 i jak to wyglada w praktyce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Napewno się da. Głośników lepszych nie mogłeś wybrać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laajt Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No głośniczki mam nadzieje mnie mile zaskoczą, :D aczkolwiek chciałbym odpowiedź kogoś dotyczącą A.2 ZS + 5.1, gdzies czytalem ze w Audigy 2 ZS jacki nie sa stereo tylko 3 kanalowe... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 A w jakim pomieszczeniu będziesz miałten zestaw ?? Od razu mówię że jak poniżej 12m2 to nie masz nawet co ich kupować. Będą dudniły jak cholera. >12m2 już jest głęboki basik, tannoy m2 wymięka, chociaż nie ma tak dobrej kontroli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KL Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Cze mam taką samą konfigurację. Złącza na A2ZS: front - jack 2 kanałowy (podłączone do ampitunera i wyjście na 2 kolumny) pozostałe kanały sa na 2 jackach 3-kanałowych (u mnie podłaczane do zestawu 5.1 cambridge) Z tym bedziesz musiał dokupić dodatkowe kaple i przejsciówki (50-100PLN) Wszystko jest super w grach EAX4, DVD 5.1 i stereo upmix. Problem jest z nowszym formatem DVD (EX - 6.1 lub 7.1): Wszystkie gry wykorzystujące 7.1 oraz stereo upmixowane na 7.1 są ok. Moj prblem polega na tym iz kiedy włączam DVD z dzwiękiem DD EX albi DTS EX (oba 6.1 lub 7.1) boczne głośniki nie grają. W najnowszym WINDVD 6 po włączeniu testu przy konfiguracji 7.1 nie ma dzwięku z boku. Próbowałem z Powerdvd, przeinstalowałęm system, zainstalowałem najnowsze sterownioki in nic. Mam TYLKO 5.1. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na powyzszy problem. Jak jest u Ciebie? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Cze mam taką samą konfigurację. Złącza na A2ZS: front - jack 2 kanałowy (podłączone do ampitunera i wyjście na 2 kolumny) pozostałe kanały sa na 2 jackach 3-kanałowych (u mnie podłaczane do zestawu 5.1 cambridge) Z tym bedziesz musiał dokupić dodatkowe kaple i przejsciówki (50-100PLN) Wszystko jest super w grach EAX4, DVD 5.1 i stereo upmix. Problem jest z nowszym formatem DVD (EX - 6.1 lub 7.1): Wszystkie gry wykorzystujące 7.1 oraz stereo upmixowane na 7.1 są ok. Moj prblem polega na tym iz kiedy włączam DVD z dzwiękiem DD EX albi DTS EX (oba 6.1 lub 7.1) boczne głośniki nie grają. W najnowszym WINDVD 6 po włączeniu testu przy konfiguracji 7.1 nie ma dzwięku z boku. Próbowałem z Powerdvd, przeinstalowałęm system, zainstalowałem najnowsze sterownioki in nic. Mam TYLKO 5.1. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na powyzszy problem. Jak jest u Ciebie? Z gory dzieki za pomoc 1177341[/snapback] witam mam zestaw 5.1 i ową karte . co musze zrobić żeby przejsć z 5.1 do 7.1 . Czy moge np do tego zestawu co mam 5.1 podłonczyc jeszcze inny zestaw 2.1 lub wzmacniacz . i czy musze do tego mieć specjalne kable . jeśli ktoś ma z tym jakieś doświadczenie to prosze pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...