und3r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 www.thecrims.com Ciekawa gierka na zimowe wieczory ;) Zaczałem sie ją bawic wczoraj i przyznam ze mnie wciagnęła :) Nie bede opisywał o co chodzi - zarejestrujcie sie i sami zobaczcie;] Najogólniej rzecz ujmując wcielamy sie w gangstera, ale rozgrywka jest bardziej skomplikowana. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 napisz o co chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Chodzi o to, zeby zdobyc jak najwiekszy szacunek (respect) w bandyckim świadku;] Co miesiac losują nawet nagrody materialne (aparat cyfrowy i jakies koszulki), ale nie warto raczej na nie liczyc;] Chodzi o frajde z gry. Zarejestruj sie i sam zobacz o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ja tam gram w darkthrone, mi sie podoba ;] chodzi mniej wiecej o to samo tylko gra sie krolestwem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 też znam ta gierke, ale ta o ktorej zalożyłem topic ma bardzo fajny klimacik;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Gierka zapowiada sie genialnie. Idac w slad za innymi forami sugeruje jak najszybsze zalozenie gangu Tweak'a. Co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 und3r widze ze tez siedzisz na boardzie cs.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Owszem ale nic tam nie pisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ku chwale zalozylem dzis gang "Tweak.pl", chetni do dolaczenia sie proszeni sa o podanie ksywy a napewno wysle zaproszenie. Razem zdobedziemy rynek ciezkich narkotykow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja ja ja :P nick wiesz jaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zaproszenie poszlo :D Jeszcze kilku czlonkow i po swietach robimy skok stulecia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 No to i ja bym sie zaciagnal. Nick jak widac - Karuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nameless ;] z pierdla mnie jutro wypuszcza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Arnie babcie sie napadalo to sie w pierdlu siedzi ;] Poszlo zaproszenie do ciebie Karuzo, a do ciebie Arnie niemoge jeszcze wyslac :| mozna zapraszac tylko ludzi ktorzy maja 50 respektu lub wiecej =] Jak tylko bedziesz mial to napisz, wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 wyślij zaproszenie do mnie i do kolesia o nicku PaFcio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nie babcie ;] za carding :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 co zrobić żeby stamina podskoczyła. Odczekać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 mozna czekac, ale odnowienie steaminy trwa 6 godzin;] Steamine odnawiają dragi, ktore mozesz kupic w rave party - szukasz gdzie najtainej i bierzesz;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zaproszenia poszly *chowa sie* Lider ma prawie ze najmniej respektu :? Czas to nadrobic. btw. Jezeli misja ma trudnosc np. 20 kazdy skill musi byc rowny 20 lub wiekszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 przyjmiecie mnie ?? Jak bede miał respect 50 to napisze tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Co najlepiej cpac ? Czy jak mam 67 respectu i glocka, to moge juz obrabiac domy ? Jaki znacie najtanszy klub, pub ? Ile trzeba miec charyzmy, zeby wyrwac panne ? Edit: Domy moge okradac. Edit2: Nie polecam stacji gazowych - do jutra sobie juz nie pogram i do tego 1200$ w plecy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zaproszenia poszly *chowa sie* Lider ma prawie ze najmniej respektu :? Czas to nadrobic. btw. Jezeli misja ma trudnosc np. 20 kazdy skill musi byc rowny 20 lub wiekszy ? To nie tak. Jest to po prostu poziom trudnosci i nie ma on jakiegos konkretnego przeliczenia na statsy. Powodzenie włamu dużo zależy od szcześcia - ktos o respie np. 300 moze wpasc na wlamaniu do jubilera, a komus innemu moze sie udac z 250 resp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Przed chwilą się zarejestrowałem, i od razu poszedłem na babcie :lol: no i zonk kratki od razu :( :D Pogram trochę i może mi się spodoba. Nie mogę z tego tekstu od Karuzo "Co najlepiej cpac ?" :mrgreen: :mrgreen: EDIT: Jak już pisałem trafiłem do paki o 19:56, a wypuszczą 00:21 i teraz moje pytanie muszę tam siedzieć tyle PRAWDZIWYCH godzin :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zaproszenia poszly *chowa sie* Lider ma prawie ze najmniej respektu :? Czas to nadrobic. btw. Jezeli misja ma trudnosc np. 20 kazdy skill musi byc rowny 20 lub wiekszy ? To nie tak. Jest to po prostu poziom trudnosci i nie ma on jakiegos konkretnego przeliczenia na statsy. Powodzenie włamu dużo zależy od szcześcia - ktos o respie np. 300 moze wpasc na wlamaniu do jubilera, a komus innemu moze sie udac z 250 resp itd. Wlasnie przed chwila mialem taka sytuacje: 2 razy udało mi sie obrobic siedzibe mafii, a za trzecim razem mnie dorwali i poszedlem siedziec na 5 dni;] Ale dałem 30000 w łape straznikowi i mnie puscili:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A ja niestety chyba pecha mam :/ Poszedlem siedziec za Carding SHIEET! The cops ambushed you at the drop zone.You lost $74.5You have been imprisonedReleasedate: Day 83 12:14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jak już pisałem trafiłem do paki o 19:56, a wypuszczą 00:21 i teraz moje pytanie muszę tam siedzieć tyle PRAWDZIWYCH godzin :?: Czas płynie tam cztery razy szybciej - "crime-doba" trwa wiec 6 godzin rzeczywistych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zaproszenia poszly *chowa sie* Lider ma prawie ze najmniej respektu :? Czas to nadrobic. btw. Jezeli misja ma trudnosc np. 20 kazdy skill musi byc rowny 20 lub wiekszy ? To nie tak. Jest to po prostu poziom trudnosci i nie ma on jakiegos konkretnego przeliczenia na statsy. Powodzenie włamu dużo zależy od szcześcia - ktos o respie np. 300 moze wpasc na wlamaniu do jubilera, a komus innemu moze sie udac z 250 resp itd. Wlasnie przed chwila mialem taka sytuacje: 2 razy udało mi sie obrobic siedzibe mafii, a za trzecim razem mnie dorwali i poszedlem siedziec na 5 dni;] Ale dałem 30000 w łape straznikowi i mnie puscili:P 30000$ hmm, ja polowy tego przez cala gre na oczy nie widzialem... Za duzo bledow w tej rozgrywce popelnilem...przede wszystkim nie oplaca sie cpac na poczatku, bo koszta detoxu sie nie zwracaja. Po drugie, nie ma co sie z motyka na slonce porywac, bo babcie w tej grze sa jakies gibkie i dobrze sie bronia. Po trzecie kupowanie prostytutek na poczatku gry nie ma najmniejszego sensu, bo i tak te tanie umieraja zanim sie zwroca. Lepiej od razu na glocka zbierac. Macie jeszcze jakies cenne uwagi, zeby nastepne pokolenia nie powtarzaly naszych bledow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 w gazecie napisali ze narkotyki tanieja chyba kupie cos i potem sprzedam jak drozej bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Sorry chłopaki ale ja nie w temacie. O co konkretnie chodzi w tej grze i jak to mniej więcej wygląda? Pytam bo nie chce mi się w ciemno rejestrować aby zaraz później rzucić to konto w zapomnienie. Jeżeli byłby ktoś uprzejmy to bardzo proszę o krótki i treściwy opis. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Wiem, pytanie zalosne ale... Gdzie do cholery aktywowac bron?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...