xpektor Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 JA w pace znów siedze, znów za to samo... Bede tam jeszcze kilka godzin czasu rzeczywistego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ja tysh zaczalem grac ;], wkrotce 50 rep i dolaczam do gangu (jesli pozwolicie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Wszyscy mile widziani :) juz 34 miejsce mamy ;] Jak tylko zrobisz 50 respektu dodaj Yoshi do Hommies to ci wysle zaproszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 mi przetała dzialac ta strona :evil: kurde trace gotowke przez to :evil: K**************AAAAAA !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 mi dziala bez wiekszych problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Z tego co widzę to w naszym gangu idziemy na ilość a nie na jakość :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Wszyscy mile widziani :) juz 34 miejsce mamy ;] Jak tylko zrobisz 50 respektu dodaj Yoshi do Hommies to ci wysle zaproszenie Done. Czekam na zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 na jakosc tez :) kazdemu trzeba dac szanse :) nic nie tracimy na tym ze mamy sporo ludzi z niskim respem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ruido >> Blyskawica ;D Witam wszystkich gangsterow :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Gdy jest wolne jestem przy kompie gdzies 15 godzin dziennie ;p wiec dodawanie do gangu szybko idzie ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Father Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 shit ja niemam w robbery opcji napasci z gangiem, ale gowno :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Father bo musisz poczekać az skoncza drugi skok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 może ktoś mi powie jak to jest raz zrobiłem stacje a za drugim razem juz dooopa od czego to zalezy od statsów czy respektu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 a mi nadal nie dziala :cry: cyganos - musisz miec odpowiednią ilosc respa i odpowiedniego guna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 to zalezy od respecta, broni i troche od szczescia. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 pain.exe wyprzedziles mnie o minute :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 to nie zalezy tylko od respectu ... powiedzial bym ze naweet malo co od respectu .... zalezy ile masz sily inteligencji etc .... ja robilem taxowki i domki majac troszeczke ponad 50 respecta ... udalo mi sie nawet zrobic kidnapping majac 150respecta .... tylko mialem snajperke i ladowalem w inteligencje + sile .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Własnie prze.... 30 000$ w kasynie :twisted: Już tam nie wchodzę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 tylko mialem snajperke i ladowalem w inteligencje + sile .... a gdzie można przydzielac punkty do statsów ? ja mam 100 respektu a statsy mniej wiecej wszystkie po 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 punkty dostajesz po kazdym zbrodniczym wyczynie. mozesz sie doladowac (za kase of coz) w szpitalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zapraszam wszystkich do mojego pubu :D nazywającego się Xpektor Pub ;) Wstęp wolny, narazie dostępny 3 dragsy... troche ich mało, ale ceny atrakcyjne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Własnie prze.... 30 000$ w kasynie :twisted: Już tam nie wchodzę :? Jasne:> Też sobie tak mowilem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 otwozylem wlasny pub i wykupili mi juz wszystkie dragi ktore kupilem u w hurtowni (u dilera ;) ) jaka fabryke najlepiej na poczatek ootwozyc z tych tanszych? moze ktos z nizszym respem pisal by sie na napad zbiorowy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Własnie prze.... 30 000$ w kasynie :twisted: Już tam nie wchodzę :? Jasne:> Też sobie tak mowilem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak będę trochę bogatszy to się może wybiorę. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ej a jak sie jest w kiciu to Bribe the cops with to jest przekupywanie tak ? jak tak to ile trzeba im dac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja dzis wygralem 200k :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Kurna znów mam siedzieć : Ile na zł. by wyszło posłanie smsa ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 mnie wypuszczaja za 5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 za 5000 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 to zależy za co siedzisz.... moga nawet za 30000 nie wypuścic... Jednym slowem trzeba miec wyczucie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...