Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 wlsnie przed chwilka za 5000 mnie nie wypuscili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karn Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Panowie!!!!! Dzisiaj miloby bylo obrobic Stevena Seagula, dlatego top 7 prosilbym o stawienie sie dzisiaj wieczorkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 proba byla efektu wcale .... ale z tego co widac na pierwszej stronie to udaje sie obrobic seagulla z ludzmi kolo 1000 respecta .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Kiedy się wybrać na Jubilera? Mam rayguna i 322 respa i dotychczasowe próby brały w łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Masz pecha - Ja z respem ok. 350 i snajpera obrabialem juz siedzibe mafii;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Pewnie masz za male statsy. Ja z rsp 300 juz go jechalem. Bron tez jest taka jaka ja mialem. Zainwestuj w statsy. Pozdrawiam. PaFcio [Tweak.pl] Rave party - cena wejsciowa juz normalna (sorki za te 100k co bylo, ale musialem zawiesic na jakis czas interes). Zapraszam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Under to ty miales farta bo jak ja mialem 600 to mi sie czasami z BFG nie udawalo :( to zalezy czasami od szczescia mi sie 3 razy udalo napasc na HQ a 4 razy nie wiec to reguly nie ma a nie ktorzy jak mieli 650 to siekali non stop HQ wiec to czy ci sie uda czy nie to zalezy od wielu rzeczy ale najwiecej od szczescia niestety :( POZDRO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 LUDZISKA PROSZE BARDZO LADNIE NIE PAKUJCIE SIE W SKOKI NA KTORE MACIE ZA MALO RESPECTA lub czegokolwiek innego .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Under to ty miales farta bo jak ja mialem 600 to mi sie czasami z BFG nie udawalo :( to zalezy czasami od szczescia mi sie 3 razy udalo napasc na HQ a 4 razy nie wiec to reguly nie ma a nie ktorzy jak mieli 650 to siekali non stop HQ wiec to czy ci sie uda czy nie to zalezy od wielu rzeczy ale najwiecej od szczescia niestety :( POZDRO :D Tak ale ja jak tylko miałem troche "zbednej" kasy to odwiedzałem szpital i pakowałem w statsy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Przyjmiecie mnie do gangu? Moj nick 'napi', respecta mam pow. 50 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 zapraszam di Arnie Pub Tweak.PL ;] ceny troche wysokie ale jak kupie fabryczki to spadna ;] ile trzeba miec rsp na jakis skok z gangiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zalezy na jaki naForex mozesz isc jak masz 70 z kims kto ma powyzej 130 a ty myslisz Under ze ja co robie caly czas jak ma wolne 30 k co mi sie zdarza bardzo czesto to tez sobie statsy pakuje wlasnie o to chodzi zeby byc jak najszybciej jak nalperzym :D :P i nie polegac tylko na tym co dotaniesz z napadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zapraszam do XPEKTOR RAVE & PUB... darmowe wejscie... najnizsze ceny w kraju... doborowe towarzystwo :D Serdecznie zapraszam!!! Ogólnie gierka wymiata... na początku troche ciezko, ale z gangiem o wiele łatwiej... Oczywiscie jak sie ma ok 300 respa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Chlopaki co robic zeby szybko pakowac w mojej sytuacji? Resp: 110 Bron: Uzi 2 panie zarabiaja Gas Stationy padaja szybko drugi juz nie pompuja tak ladnie staminy, ale nic o uzaleznieniu mi nie pisalo Detox?? Umawiac sie z kims z gangu na Forex or smtg like this? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Under to ty miales farta bo jak ja mialem 600 to mi sie czasami z BFG nie udawalo :( to zalezy czasami od szczescia mi sie 3 razy udalo napasc na HQ a 4 razy nie wiec to reguly nie ma a nie ktorzy jak mieli 650 to siekali non stop HQ wiec to czy ci sie uda czy nie to zalezy od wielu rzeczy ale najwiecej od szczescia niestety :( POZDRO :D Tak ale ja jak tylko miałem troche "zbednej" kasy to odwiedzałem szpital i pakowałem w statsy;] W co najlepiej pakować aby skoki się udawały? Bo w charyzme i tolerancje chyba nie bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ej można jakos kase przekazać chodzi mi o to żebym dał pare $ kumplowi z gangu można tak zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 nie mozna w faq masz wszystko niech ktosz gangu tweak zaakceptuje Forex ;] mam 190 rsp jak cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a mnie znów zamkneli :D wiem jedno dwa razy pod rzad 7-elven nie obrobie :lol: hej panowie mam 8 dziewczynek na utrzymaniu ale jazda jestem już mega alfonsem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja mam 4 ;] napisali mi ze zeby miec wiecej musze magazyn kupic :D niech ktos idzie na forex no ;] obojetnie kto tylko zeby mial tak 70rsp przynajmniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dołączyłem :D Resp 183 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ok ;] sukces :D troche malo 8000 raz mi sie 10 000 udalo ale moze byc ;] jeszcze troche i sobie poletko zielska kupie ;] co lepiej brac weed czy grzybki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Chyba weed bo droższe :lol: Ja jeszcze dozbieram 15000$ i kupuje BFG :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ent mam podobny problem. Niski respect, ćpanie nic nie daje a na detox mi szkoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak biznes sie rozkreci to kupuje mean mashine ;] zapraszam do mojegu Pubu ;] Arnie Pub Tweak.PL heroina 20$ amfetamina 15$ LSD 5$ Booze 1$ (z wlasnej fabryczki ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ej ile kasy tak można dostać z napadu na jubileera i 7-Eleven?? (czy coś tam takiego :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 za 7-eleven od 6000-8000 za jubilera nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a mnie znów zamkneli :D wiem jedno dwa razy pod rzad 7-elven nie obrobie :lol: hej panowie mam 8 dziewczynek na utrzymaniu ale jazda jestem już mega alfonsem :lol:Ja miałem 15 ale 1 uciekła a drugą zarżneli na śmierć:P. Ale uzupełniłem squad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Under to ty miales farta bo jak ja mialem 600 to mi sie czasami z BFG nie udawalo :( to zalezy czasami od szczescia mi sie 3 razy udalo napasc na HQ a 4 razy nie wiec to reguly nie ma a nie ktorzy jak mieli 650 to siekali non stop HQ wiec to czy ci sie uda czy nie to zalezy od wielu rzeczy ale najwiecej od szczescia niestety :( POZDRO :D Tak ale ja jak tylko miałem troche "zbednej" kasy to odwiedzałem szpital i pakowałem w statsy;] W co najlepiej pakować aby skoki się udawały? Bo w charyzme i tolerancje chyba nie bardzo. Na początku polecam ładować w tolerance, dzieki czemu znacznie dłuzej pociągniecie na słabych prochach po detoxie, potem w sile (wlasnie te dwa współczynniki tracisz jak ktos Cie zaatakuje, wiec dobrze jest w nie inwestować). Na skoki wlywa przede wszystkim inteligencja i sila. Ogólnie w te 3 statsy powinno sie ładowac - charyzma jest wlasciwie niepotrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 dzieki charyzmie wiecej zarabiasz jako alfonz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ej a powieddzie czy mie za 3tysiaki wypuszczą z paki mam respekt 90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...